Baloghcsilla kérdése:
Milyen neveket ajánlanátok egy NÉMET JUHÁSZKUTYÁNAK?
Figyelt kérdés
Nevet keresek a NÉMET JUHÁSZKUTYÁMNAK.
Tudnivalók a kutyáról:
A kutya lány,6 hetes múlt. hosszú
fekete,barna szőre van.
Előre is KÖSZÖNÖM!
2013. máj. 8. 17:06
2/8 HUNGARYMATE válasza:
Ha nem tudsz dönteni vagy kitalálni valamit például nevezd el egy jellegzetes tulajdonságáról.
3/8 anonim válasza:
Jerry Lee, Rin Tin Tin, Rex, Kántor, Béla, ezek jutottak most hirtelen az eszembe. :)
4/8 anonim válasza:
A kutya LÁNY, ehhez képest mindenki fiú neveket ír.
Alíz, Bella pl lehetne.
5/8 A kérdező kommentje:
Az Aliz meg a Bella nagyon tetszik,csak tudod úgy hívták a labrador kutyámat aki meghalt.de köszi hogy elkülted.Ha jut még eszedbe valami akkor írsz?
előre is köszönöm!!!
2013. máj. 8. 17:29
6/8 anonim válasza:
Én az Aida, Dana, Elly, Gina, Inez, Lara, Lola, Maggie, Vanda, Zelma és Zoé nevekben gondolkodnék, de hát ízlések és pofonok. Én azt vallom, hogy jó, ha van pár ötleted a névre, de én mindig csak akkor tudtam elnevezni a kutyáim, ha már laktam velük 1-2 napot és megismertem a személyiségüket.
8/8 anonim válasza:
Bufy(Báfi),Sarah(Szárá),Sam(szem)ez fiú és lány név is,Héra,Izis(Ízisz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!