Vélemények a Rotweileről?
Imádok minden olyan fajtát amitől a kutyátlan emberek nagy része fél mert tudom hogy azok a legédibédibbtündércukorfalatok. Nah ezzel elárultam, hogy lány vagyok:)
Lényeg a lényeg megnevelve ezek a kutyák a legmegbízhatóbb társak az ember mellé, bár nem kifejezetten a rotik a kedvenceim de benne vannak a top 5-ben, lehet őket nyúzni rendesen, gyerek mellé tökéletes!
nekem már 11 éve a társam egy roti :)
megbízható, sokszor kiszámítható, mostanában már kicsit féltékeny a kiscicánkra.. de nagyon nagyon szereti való, a házat tudja őrizni, de még mennyire... :)
18 éves vagyok és 18 éve csak rotweilerünk van :)
Imádom...olyan szelíd mint egy bárány...bár a cigányokat nem szereti...(lehet rasszista a kutya? :O) nah csak vicc volt...tehátnagyon jó kutya ajánlom családosoknak és kertes házban lakóknak!
Mérete és mozgásigénye miatt viszont nem annyira jo neki a panel lakás pl.
Véleményem szerint akinek egyszer egy ilyen kutyát vesz soha többé nem akar más fajtát! (legalábbis én igy vagyok!)
nekünk is van egy roti 7 hónapos de már így is nagy darab
kicsit el van hízva de am nagyon imádnivaló engem nagyon megszokott de ha idegen bejön akkor ugrál összevissza olyankor be van hülyülve mintha felhúzták volna xD támadni még nem támad de rohadt erős
mindenesetre első kutyánk hála istennek makk egészséges gyönyörű a szőre be van oltva és hányásig szokta zabálni magát xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!