Kutyát sétáltatok mindennap egy gazdag sóher öregasszonynak, szerintetek észre veszi hogy ha nem fárasztom ki a kutyáját, hanem csak leülnék valahova és úgy vinném vissza hogy 1 km-et sem sétál?
Jézusom! Na az ilyenekből lesznek a nagy senkik, akik állandóan elégedetlenek, panaszkodnak, hazudoznak, stb. A jellemed a béka segge alatt van!
De, hogy a kérdésre is válaszoljak ....., igen, észre veszi előbb-utóbb, mert tudod a hazug embert hamarabb utolérik mint a sánta kutyát!
Te egy érzéketlen, pocsék értékrendű emberke vagy, aki nem szereti a kutyákat, az időseket, stb. Csak megsúgom, hogy te még olyan se leszel idős korodban mint az öregasszony, ha már most ilyen munkakerülő, sunyi vagy!
Miért nem lehet korrekt módon viselkedni? Ha elvállaltad, akkor azt normálisan végezd el, vagy hagyd a fenébe. Az ilyen ember más munkát se csinál meg rendesen. és nehogy azt hidd, hogy máshol többet fizetnek. Egyébként az ülőmunka sokkal fárasztóbb mint napi egy órát levegőn kutyát sétáltatni!
Remélem minél hamarabb észreveszi!
26-os vagyok. Hogy beszélhetsz így egy emberről, aki munkát ad neked? :O Hát milyen ember vagy te???
Én Minden nap 5-6 órát sétálok a kutyámmal és engem nem hogy nem fáraszt, hanem még fel is tölt a mozgás a friss levegőn.
Ha találnék munkát nyilván ez a sétamennyiség valamennyit csökkenne, de nem sokat, mert tudom, hogy mik a kutyám igényei.
És teljesen komolyan mondtam, hogy ha neked ez nyűg, én szívesen átvállalom!!!
Már ne haragudj, de te egy igazi tiszteletlen, buta barom vagy!
Hány éves is vagy? Hátha van remény.
Mit beszélsz ráérésről? 1 óra ülve is annyi mint sétálva!
Ha nincs időd akkor miért vállaltad el?
Fáj, hogy ilyen buta vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!