Tudja hogy a mamája?
A szomszédban születtek kiskutyák 2 éve. Anyáék megengedték hogy tarthassunk kutyust, ezért az egyik kölyköt hoztuk át a szomszédból. Ilyen hálós kerítés választja el őket, meg egy rácsos fa fal. Általában kint vannak az udvaron. Akkor most tudja a kutyusom hogy akivel néha a kerítés tövében rohangál a saját anyukája?
Ma néztem őket játék közben, és azóta ezen gondolkozok :)
Szia!
Mivel születése óta a közelében él, szerintem tudja.
A saját kutyámmal történt meg, hogy 6 hónap után találkozott az anyjával, aki soha sem agresszív (golden retriever), de fél percen belül nekiment, leteperte, utána nyugodtan játszottak egy jót. Az anya gazdája mesélte, hogy a kutya minden kölykével így tett, mikor találkoztak. Nekem ez úgy néz ki, hogy az anyaállat "emlékezett" a kölykére s megmutatta, hogy még mindig ő a főnök.
Szia Klopusz!
Nekem is goldenem van, 8 hetes kora ota nem latta az anyakutyat, viszont az enyem kan. Szerinted a kan kolyket is lerohanna az anyakutya? Annak ellenere, hogy a kolyok mar joval erosebb es nagyobb, mint az anyja?
Szia!
Szerintem nem lenne semmi gond. Azért gondolom, mert szerintem mi esetünk egyedi volt, mástól még nem hallottam ilyesmit.
Koszi Klopusz!
Kerdezo, toled meg bocsi, hogy belekerdeztem a kerdesedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!