Melyik a jobb táp?
Figyelt kérdés
Allergiás kölyök kutyának.Brit Care bárányos-rizses,Acana bárányos almás,Acana Pacifica.2013. máj. 5. 20:30
1/10 anonim 

válasza:

Szerintem ezt nem lehet megmondani. Ki kell próbálni. De én inkább az Acanát NEM adnám... De tényleg ki kell tapasztalni... kb egy hónapig etetni kell mindkettővel, hogy kiderüljön melyik a jobb a kutyádnak.
2/10 anonim 

válasza:

Attól függ, hogy mire allergiás.
3/10 anonim 

válasza:

Az Acana egyértelműen szuperprémium táp, míg a Brit Care "csak" egy tisztességes márka. A kutyád ismerete nélkül az Acanát mondanám, de ha már azt meg tudod venni, akkor az Orijenre is nézz rá.
4/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom pontosan,hogy mire allergiás.Most Acana puppyt eszik,de. nagyon vakarózik tőle.
2013. máj. 5. 20:48
5/10 anonim 

válasza:

3as! azért hiába szuperprémium az acana, nagyon sok kutya nem jól nő tőle, túl gyorsan, stb.
6/10 anonim 

válasza:

Ha választanom kellene az acana és a brit care között ém az utóbbira szavazok. Nagyon sok kutya nem birja az acanát, hasmenéses lesz tőlle mert túl "tömény" táp. Ajánlanám pl ezt: [link]
7/10 anonim 

válasza:

Mennyi idős a kutyád?
Milyen fajta?Ha keverék,akkor kb. mekkora lesz felnőttnek?
Azt írtad puppyt eszik,akkor még gondolom kölyök.Ha nem bírja az Acana Puppyt,akkor én nem kísérleteznék tovább az Acanával,annak ellenére,hogy tény,hogy baromi jó,szuperprémium minőségi.Viszont a "baromi jó" tulajdonságát,kutyája válogatja :D Nálunk nagyon bejött,mondjuk régebben etettem Brit-tel is.Az is jó volt.
Most 2 kutyám van,az egyik Acanát (Grasslands) a másik Brit Prémium Adult-ot eszik.Amelyik a Brit-et eszi,az fosik az Acanától,így valóban kutyafüggő a dolog,mivel a másiknak meg semmi baja tőle.
A helyedben kipróbálnám a Brit Hypoallergén csoportját.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítségeket!Igen,még kölyök 5 hónapos.Máltai selyemkutya.:)
2013. máj. 6. 07:43
9/10 A kérdező kommentje:
Ő nem fosik,'csak' nagyon vakarózik tőle.:( És egyből adjam neki az új tápot vagy pár napig csak keverve?
2013. máj. 6. 07:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!