Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mik az allergia tünetei?

Mik az allergia tünetei?

Figyelt kérdés
5 hónapos kölyök kistestű kutyám van.Szokta magát rágni,néha a farkát,a felcombját,de nem véresre és nem is látszik ott semmi,csak nem értem,hogy miért csinálja.Talán allergiás valamire?Acana puppy small breed tápot eszik és Advantix spot onnal van bekenve.
2013. máj. 5. 13:43
 1/4 A kérdező kommentje:
Már kérdeztem az állatorvosunkat,ő azt mondta,hogy ne foglalkozzunk vele,de én szeretnék biztosra menni.:)
2013. máj. 5. 13:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Lehet allergia is, de lehet, hogy meg van telve a bűzmirigye. Ezt kozmetikus vagy állatorvos ügyesen kinyomja.

Ezt így látatlanba nehéz megmondani, mert több minden okozhatja. Akár még bolha is.

Mutasd meg másik állatorvosnak, ne kérdezd, hanem vidd el!

2013. máj. 5. 13:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Úgy kérdeztem meg,hogy a kutyus is ott volt.Ő is a bűzmirigyre tippelt,de nem volt tele.
2013. máj. 5. 14:05
 4/4 anonim ***** válasza:

5 hónapos kölyöknek nagyon ritkán van gond a bűzmirigyével.Az allergia egyik kevésbé ismert tünete,bizonyos vélemények szerint meg még csak nem is tünet,hogy folyton nyalogatja a lábujjközét és a lábujjait a kutya.Az egyik kutyánk nekünk is allergiás,erre a tünetre lettünk figyelmesek,majd kiderült,hogy majdnem minden gabonafélére allergiás.

Egy komplett allergia szűrés viszont 57 ezer Ft-ba kerül,így sokan inkább konkrét eredmény nélkül váltanak hypoallergén tápokra,amivel nincs semmi baj.A lényeg,hogy a kutyus jól legyen.

2013. máj. 5. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!