Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van olyan menhely ahol meg...

Van olyan menhely ahol meg lehet csinálni ezt? Többi lent!

Figyelt kérdés

az a kérdésem hogy van e olyan menhely ahol úgy örökbe lehet fogadni egy kutyát hogy néhány hétre/hónapra megkapod és utána ha nem érzi jól magát vagy esetleg neked nem tetszik a kutya akk nem el adod hanem vissza viszed a menhelyre. csak azért mert a barátnőm ezt szeretné megtudni!

szerintem nem jó egy kutyának ha össze vissza hurcibálják.

2013. máj. 4. 20:29
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat majd megmutatom neki
2013. máj. 5. 09:38
 12/12 anonim ***** válasza:
biztosan van olyan kutya amit nem lehet megszeretni, de én például sintértelepről hoztam el egy kutyát. azelőtt is volt több kutyánk, állatunk, de akkor még gyerek voltam, a nevelésből nemigen vettem ki a részem. nem tudtam mekkora feladat... szóval mikor az első saját kutyámat kihoztam a telepről, eléggé meglepődtem... a második sétáltatás után sírva mentem haza, mert teljesen szocializálatlan volt. nem bírtam vele és az egész utat végigsírta. hol egy ember nem tetszett neki, hol kutyára akart támadni és persze még a pórázhoz sem volt hozzászokva. de nem volt olyan opció, hogy visszavigyem, mert már felelősséget vállaltam érte! akkor 7 hónapos volt, most pedig egy nagyon jó és boldog 9 éves kutya. nem is tudom, hogy fordulhat meg valakinek a fejében, hogy "mégsem kell". akkor leginkább egyáltalán nem is kell neki kutya.
2013. máj. 7. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!