Ellopták a 2 éves Yorkimat. Mit tegyek?
ELLOPNAK EGY KUTYÁT?HOVA SÜLLYEDTÜNK?MIT CSINÁLNAK VELÜK?
Mély együttérzésem:Egy Berni Pásztor tulajdonos.
A chip le van regisztrálva? Regisztráció nélkül nem ér semmit!
Ha eladják a kutyádat, és egy normális, rendes gazdához kerül (aki a dokinál pl. chipeztetni akarja, és kiderül, hogy már van benne), vagy az új gazdájától megszökik, és pl. bekerül a helyi gyepire/menhelyre, akkor a chip segíthet haza juttatni. De csak akkor, ha le van regisztrálva. (itt mindent elolvashatsz róla: [link]
A reményt sosem szabad feladni, kitartást kívánok neked! Bele se merek gondolni, mi lenne, ha az enyém veszne el. Szerintem bele őrülnék.
A kereséshez még azt tudom ajánlani, hogy rendszeresen nézd az expresszt, vaterát, iwiwet, e-dogot, stb., hátha megvételre kínálják. Ha szuka, a tüzelésével számolva az esetleg tőle származható kölyköket. Ha kan, akkor nem-e akarják hirdetés útján fedeztetni.
A chip egy rizsszemnyi azonosító a kutya nyakába, bal oldalra, a bőre alá beültetve. Egy egyszerű szám, amit le lehet olvasni a chip leolvasóval, és ha le van regisztrálva, a számot a petvetdata rendszerébe beütve kiadja a gazda adatait (erre csak állatorvos jogosult).
Nem GPS, műholdas ketyere, nem bemérhető, tehát így butaságot írtál.
Itt minden megtalálható a chipről: [link]
Na??? Előkerült a kutyuska???
Nekem is yorkim van, kislány. Meghalnék, ha eltűnne és nagyon együttérzek veled!! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!