Ásás? Többi lent
Mennyit sétálsz vele póráz nélkül egy nap? Mennyit foglalkozol vele? Hogy fárasztod?
Az ásás legtöbbször feszültség levezetés. Kár és fölösleges is szidni a kutyát olyankor, amikor a kevés foglalkozás miatt valahol le kell vezetnie a fölös energiáit.
Kedves Mindenki!
Nem tudom, feltűnt e, de egy cseppet megemelkedett a hőmérséklet. A kutyáknak ugyanúgy melegük van, mint az embereknek! Ösztönből gödröt ás, hogy hűtse magát! Ne aggódj, csak addig tart, míg be nem köszönt a hűvösebb késő őszi időjárás.
És ezért van az is, hogy mostanában nem "trükközik".
Kutyaiskolában mondták, hogy külön sétáltasd a falkát? Jó iskola lehet...
Kedves Eboktató!
Nem, nem a kutyasuliba vannak, de általában elengedem őket a parkban, és kettőjükre nehezebb figyelni, és teljesen más az egyéniségük, míg az egyik a llabdáért van oda, a másik inkább frisbeezni szeret. Szerintem semmi baj nincs azzal, ha külön viszem Őket, nem értem a problémád. Az kell csak, hogy nyár végéig itt kaparásszon nekem, addigra meg is őszülök :D Most lett újraültetve a fű az udvarban, már el is kezte ki ásni a kisasszony... De nem azért ás mert melege van, ez szerintem jó nagy hülyeség. A többieknek van igaza, unatkozik, azért csinálja. Szóval a válaszod sima kötekedés volt, nem lettem tőle okosabb. :)
Rendben van, akkor azért. De ha "tudod a választ" minek kérdezel? :D
Akkor javaslom, hogy a nagy lemozgatás után kerítsd azért el a kertet, különben meglepődsz! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!