Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kan amstaff mikor tud fedezni...

Kan amstaff mikor tud fedezni elöször?

Figyelt kérdés
van egy kölyök amstaffom és az lenne a kérdésem hogy hány honapos korba tud fedezni?mert gondoltunk rá hogy egy szuka kutyával fedeztetnénk és egy kölyköt kérnénk neki és lenne akkor egy társa.

#kan #fedezés #amstaff.szuka
2013. máj. 3. 09:05
 61/91 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy csak én nem voltam ügyes, de sehol nem találtam a kutyák szűréseit, csak a kiállításon nyert eredményeket.
2013. máj. 3. 17:10
 62/91 anonim ***** válasza:

Csak épp lehetőséget adsz a betegségekre.Felelősséget nem kap tőled :)

A többire pedig nincs rálátásunk.

2013. máj. 3. 17:11
 63/91 anonim ***** válasza:
100%
Engem inkább az érdekel, hogy ok hogy fedezel valakink és kapsz cserébe egy szuka kutyát, de ha egyiket se ivartalanítod akkor mit kezdesz tüzelési időszakban? Egy kanos staffit nem igaázán lehet elzárni a szukától, és említetted, hogy társat akarsz neki amivel nem lenne gond de így az apjával b@szatanád a saját lányát! Ez mennyire undorító mocskos szaporítás?
2013. máj. 3. 21:52
 64/91 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap voltam állatorvosnál, éppen egy másik kutyát vittek el műtét után. Az ő gazdái is úgy gondolták, hogy nem kell ivartalaníttatni a kutyát. 5 évesen kellett megcsinálni, mikor is 9 daganatot szedtek ki a méhével együtt. Mivel a tüzeléseknél termelődött a hormon, de fedeztetve nem volt a kutya soha, szépen kialakult nála az évek során jó pár daganat. De találkoztam már nem egy hererákos kutyával is. Jól gondold át, ha valóban szereted azt a kutyát akit magadhoz vettél, és kicsit is értesz a kutyákhoz nem mondod, hogy ez állatkínzás. Füle vágott a tiédnek? (Mert ha az akkor az nem állatkínzás?)
2013. máj. 4. 18:34
 65/91 A kérdező kommentje:
Biztos hogy nem lesz ivartalanitva a kutyám,nincs egyikre se ráírva hogy most hererákos lesz vagy nem. A barátomnak volt már rengeteg kutyája és egyiknek se volt soha semmi komoly baja.Nemis értem a fülvágást miért tiltották be és az ivartalanitást meg nem.És ezzel sokan nem értenek egyet.
2013. máj. 5. 09:09
 66/91 anonim ***** válasza:
Úgy látom az ostobaságod nem kezelhető!
2013. máj. 5. 09:21
 67/91 A kérdező kommentje:
itt az ostoba te vagy ,meg állatkínzó is.De már szereztem egy szukát.
2013. máj. 5. 09:43
 68/91 anonim ***** válasza:
100%

gratulálunk.biztos az is olyan minőségi kennelből van,mint a kanod :D

nem csak ostoba vagy,de h*lye is.

2013. máj. 5. 16:26
 69/91 A kérdező kommentje:
neked míg élsz ilyen vérvonalú kutyád soha se lesz,nem írigynek kell lenni meg sajnálni egy jokutyára a pénzt.
2013. máj. 5. 17:26
 70/91 anonim ***** válasza:
Beült a sötétség a buksidba mi? Honnan tudod hogy nekem milyen tipusú, és melyík kennelből van kutyám? Nos elárúlhatom hogy nem sajnáltam a pénzt jónevű tenyészetből származó kutyusra. De nekem nem csak az volt a lényeg hogy sokba kerűljön hanem az is hogy később is egészséges maradjon! Ennek érdekében ivartalanítva is lesz, bár már most többen jelezték hogy örülnének ha a kanommal fedezést válalnék. De mondjuk nállam az is fontos hogy a tenyésztőlyével egyetértésben a szükséges szűréseket is elvégezzük az egészsége érdekében. Persze te ezeket a dolgokat nem hiszem hogy fontosnak tartod. A lényeg hogy drága volt és gyártson kiskutyákat.
2013. máj. 5. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!