Egy pitbull-t milyen eszközökkel lehet nevelni?
Ha normálisan következesn neveled nem fog megkapni! Való igaz hogy ezeknek a kutyáknak sokkal magasabb a fájdalom küszöbe, hiszen generácíókon keresztűl harcoltaták őket. Nevelni határozottn, de nem veréssel kell, javaslom hogy menjetek kutyasuliba ott segítenek nevelni, és hasznos tanácsokkal.
2013. máj. 2. 15:37
2/20 A kérdező kommentje:
valóban én is azt mondom hogy mindenképpen egy jó kutyasuli kell ehhez. lehetetlenség leírni pontosan mi is az amiért én is a kutyámat képes vagyok irányítani. illetve le tudnám de a lényeget nem, hogyan is csináld. és bizony egy pit esetében nem vicc ha valamit nem tudsz jól véghezvinni.
2013. máj. 2. 15:49
4/20 A kérdező kommentje:
Ezt én is így érzem... nem az emberekkel van a baj , hanem a többi kutyával a fajtájából adódóan.De az embereket is megkaphatja ha nem jól neveljük.De akkor szerintem kutyasuli mellett döntök!:)
Ha elindul kutyákra, akkor a kutyasuli azon nem fog segíteni.
2013. máj. 3. 07:13
Miért terjed ez,hogy a Pit-eket ütni kell és agrasszív lesz?Nem agresszív lesz,hanem beszari!Nagyon inteligens és okos kutyafajta.Jutalommal kell dícsérni ha jól végrehajt egy feladatot.Határozottnak kell lenni.Nekem egy Tacskóval van együtt és a tacskó sokkal agresszívabb az emberekkel.
2013. máj. 3. 07:30
A pited
1. Mennyi idős?
2. Mi a pedje?
2013. máj. 3. 08:47
Kedves utolsó, nem tök mindegy a kérdezőnek milyen a kutyája? egy olyan típusu kutya, vagy fajtatiszta, a lényeg az hogy egy erős és erős akaratú kutyát akar megnevelni, és itt az lényegtelen hogy keverék-e!
(Én már kezdem azt hinni hogy a törzskönyvben sem bízhatunk)
A kutyaiskolában az ilyen helyzetek megoldását is tudni fogod. Én azt javaslom hogy határozott "NEM!" tiltószóval kiálts rá és fogd meg a bőrét a tarkójánál, emeld ki a helyzetből, utána pedig old ki a büntetést simogatással vagy játékkal.
2013. máj. 4. 09:14
9/20 A kérdező kommentje:
Értem,fajtatiszta láttam a szüleit is.
Nem tök mindegy. Egy fajtatiszta pitben jóval erősebben van benne a kutyázás mintha fel lenne higítva más fajták vérével.
Kérdező: egyrészt még az se biztos hogy azok voltak a szülei, másrészt meg a szülei fajtatisztaságába se lehetsz biztos.
2013. máj. 4. 10:13
Kapcsolódó kérdések: