Amstaff fülének kupírozása után, kell gallért használni, hogy ne vakarja ki a varást?
Figyelt kérdés
2013. máj. 1. 22:34
21/27 anonim válasza:
A mi kutyánk 4 hónapos lesz egy hét mulva
22/27 anonim válasza:
az enyém most mult 4honapos.nektek milyen sulyba van a kutyus?
23/27 anonim válasza:
Április 25 én mérte le az állatorvos akkor volt 13 kg és 29 én lett kupirozva és a te kutyusod hány kg?!
24/27 anonim válasza:
3hete volt 10kg,akkor vágták a fülét
25/27 anonim válasza:
senki se kérte, hogy oktassátok ki.. egyébként menjetek fel a MEOE honlapjára, a standard nem tiltja! tehát nem tudom miért erőlködtök. Mi nem kértünk gallért, nem piszkálta,szépen begyógyult :) a nagyokos "kutyaszakértőket" meg szard le.. nem érik meg az időt amik rájuk fordítasz.
26/27 anonim válasza:
és egyébként igen, nálunk is fülvágás óta játszik, addig lusta volt. azóta fut, ugrál, labdázik stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!