Miért van az, hogy azok, akiknek nagyobb kutyája van, mint nekem, mindig azt hiszik, hogy féltem az én kutyáimat a nagyobbaktól?!
Mert sajna általában a kistestű kutyákkal rendelkező gazdik így tesznek. Pl.: tegnap sétáltunk a 7 hós rottinkkal egy tónál. Egy pár sétáltatta a yorkie-jukat. Az enyém póráz nélkül volt. Odament hozzájuk, megszimatolták egymást a kutyával, de mivel messziről látszott a gazdin, hogy retteg (és ha nem hátulról ment volna oda a kutyánk, akkor már előbb felkapta volna), így a yorkie meg is morogta a miénket. Erre a miénk visszaindult hozzánk... indult volna, merthogy a gazdik annyira megijedtek, hogy a pórázzal a levegőbe emelték a kutyájukat. Erre a miénk: Jé, ez nem is kutya, hanem egy zsákmány, amit el kell kapni. (gondolta volna :D) Szóval megugatta a kutyát és el akarta kapni... odamentünk. Mondja a csaj, hogy jajj de úgy fél a kutyájuk. Nem bírtam ki, hogy ne szóljak be.. mondom igen fél, miattatok, mert arra tanítjátok, hogy féljen, pont ezzel a felkapkodással. Megfogtam a kutyámat és otthagytuk őket.
Szóval nem véletlenül nem tudnak a kisebb testű kutyák viselkedni és nem az emberek hibájából válnak félőssé és pont ezért gondolják, gondoljuk mi, nagyobb testű kutyások, hogy féltik őket. Előtte is nem egyszer volt, hogy amint meglátnak, felkapják a kutyákat. Én meg csak bosszankodok, hogy mennyire elcseszik a kutyájukat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!