Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kép alapján hány hónaposnak...

A kép alapján hány hónaposnak és felnőtt korára mekkorának saccolnátok Őt?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Csak tippeljetek!

2013. máj. 1. 11:18
1 2
 11/20 Firestorm ***** válasza:

Elég nagyok a mancsai,és legtöbbször abból le lehet szűrni,hogy mekkora lesz nagy korára.

Márpedig neki óriás mancsai vannak :)

2013. máj. 3. 10:00
 12/20 anonim ***** válasza:

Akkor elmondom mégegyszer úgylátom az én válaszomon átsiklott mindenki :D ez egy rhodesiai ridgeback...

Ha kan akkor lehet 50kiló is.. Ha szuka akkor 40körül lesz.

2013. máj. 3. 10:17
 13/20 A kérdező kommentje:
jó lenne ha rideback lenne de van egy kis hiba a rendszerben. Pl a farka. Látod olyan kacska neki mintha törött lenne. Valamikor egészen felkunkorodik, de máskor lóg neki meg mikor csóvál akkor is kinyújtja.
2013. máj. 3. 11:00
 14/20 Firestorm ***** válasza:

Ridgeback-et legegyszerűbben úgy lehet felismerni,hogy a gerince mentén vissza felé nő a szőr.

Mellesleg kérdező,milyen fajta?Mennyi idős?

Nekem külsőre az Angol véreb ugrik be,de nem fajtatisztában.

2013. máj. 3. 11:05
 15/20 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem a problémát. Nézz megy 1-2 képet róluk. Az hogy néha felkunkorodik a dominancia jele. Ha mentett vagy szaporított valami akkor simán benne lehet hogy ilyen lett a farka, bár a képen nem látszik nagyon vészesnek.

Amúgy van olyan ridgback mielőtt azzal jösz hogy nincs neki akinek nem lesz ridge-je.

2013. máj. 3. 11:06
 16/20 A kérdező kommentje:
Igen vannak olyan ridebakok akik anélkül születnek. Am én is a ridebackra gondoltam először. :) csak azt hittem a farka miatt nem lehet. Tacskóra nem emlékeztet? Nagyanyám szerint tacskóból van. xD Őt a kerítésünkön dobták be... Nem mondom meg mennyi idős mert kiváncsi vok a válaszokra de valahol már írtam. Már most bikaerős, úgy képzeljétek el ha üjában az ajtó, úgy nekirugaszkodik a mancsaival hogy az ajtó becsapódik és még be is zárul
2013. máj. 3. 11:48
 17/20 Firestorm ***** válasza:

Nem szoktam kötekedni Diesel!

Nem tudom honnan gondoltad,hogy bármivel is jövök.Én csak elmondtam az én meglátásaimat.

2013. máj. 3. 12:22
 18/20 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek mondtam. Amikor válaszoltam a tiédet még nem láttam :)
2013. máj. 3. 12:24
 19/20 Firestorm ***** válasza:

Már megijedtem,hogy rólam hiszed azt,hogy kötekedős vagyok :)

Mellesleg mindegy milyen kiskutya,rettentően csinos kis eb.

2013. máj. 3. 12:34
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. máj. 3. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!