Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyát szeretnék! Hogyan...

Kutyát szeretnék! Hogyan vegyem rá anyut?

Figyelt kérdés
Lécci segítsetek! Már másodikos korom óta kutyát szeretnék! Anyut nem tudom rávenni. :(

2013. máj. 1. 08:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Mivel vele élsz ezért sajnos nem tudsz mit tenni. Ha nem akar, akkor nem lesz.
2013. máj. 1. 08:49
 2/9 anonim válasza:
8%
Vegyél egy kiskutyust és hidd el ha megleped mikor haza viszed nem tud neki ellenállni hisz olyan cukik.
2013. máj. 1. 09:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Keresd meg a rávalót,talán megenyhül,bár kötve hiszem.Valószínű előbb-utóbb az ő nyakába szakadna a gondozása.
2013. máj. 1. 09:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy ?
2013. máj. 1. 09:25
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat 11 éves vagyok. még írjatok lécci! :)
2013. máj. 1. 09:35
 6/9 anonim ***** válasza:
88%
Egy fajtatiszta kölyök 70-80e-től kezdődik és az első fél évben az oltások, féregtelenítés, kutyaovi, etetés, felszerelések ára minimum úgy 200-300e lesz. A kutya etetése -mérettől függően- havi 5-15e, egy esetleges megbetegedés kezelése 10e-től kezdődik és ha komolyabb beavatkozás kell, akkor 20-30e ft még az induló ár. Emellett egy kutyának nem elég a simogatás és babusgatás. Nevelni kell, ha ez nem megy akkor kutyasuli kell, naponta le kell fárasztani. Az állattartás egy drága és nehéz hobbi.
2013. máj. 1. 09:48
 7/9 anonim ***** válasza:
11 évesen még nincs pénzed egy olyan luxusra,mint a háziállat.Ezt fogadd el,és hagyd a szüleidet békén.
2013. máj. 1. 21:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Hidd el anyukád is csak jót akar ha nem engedi meg a kutyát. Az én lányomnak mondtam majd ha meg érik arra hogy kutyája legyen majd akkor kap. Fél éve megkapta az első kutyáját (19 éves). Azóta reggel iskola előtt fél 7 felé leviszi sétálni , aztán még egész nap vagy háromszor.Ha esik az eső ha hideg van akkor is kell mert a kutyának is el kell végezni a dolgát. Mire a szobatisztaságot is megtanulta nem kis dolog volt. Neked még a tanulásra kell gondolnod . Vagy talán kérj egy aranyhörcsögöt azzal mem kell sétálni menni de megtanulhatod a felelőség tudatot hogy kell gondoskodni egy kisállatról is.
2013. máj. 2. 09:21
 9/9 anonim ***** válasza:
drága 6. válaszíró! te csak le szeretnéd beszélni szegény csajszit a kutyáról, ugyanis elég sokat túloztál! ne csüggedj el kedves kérdező, még bármi lehet, és nem 70-80e-nél, hanem akár 30nál kezdődhet egy fajtatiszta kutya, az enyém annyi lett vna ha nem kérünk törzskönyvet. nagyon sokféle kutya van, nagyon sok árban, egy betegség kezelését, pedig nem mondhatod meg, mennyibe kerül, ugyanis nagyon.nagyon sok mindentől függ! a kutyaóvoda nem kötelező, ha jó a gazda :) akkor nem élet-halál kérdés! (bár az én kutyám járt) ja, és inkább menhelyről javasolnék kutyát, ugyanis ingyen van, és azok a kutyák úúgy tudnak szeretni!!! és jó érzés megmenteni egy állatot mellesleg! a kutya etetése is még változóbb árban lehet, bár én inkább 10-20ezret mondanék, mert vannak ugyan sokkkal(!!) olcsóbbak, de azok borzalmas szemetek! a HILLS-t, ROYAL CANNIN-t, vagy EUKANUBÁT tudnáám ajánlani. ez a top három táp! Figyelj majd a kiskutya teljes szocializációjára, sok mozgás, és bolha-kullancs irtó nyakörvekk gyakran életmentőek! ( FORESTO, KILTIX ) . Tudom, úgy beszéltem mintha megkaphatnád a kutyust, de csak azért, mert én is szurkolok neked! Mond el anyudnak, hogy nagyon jól fogod gondozni, nevelni, amit lehet te szerzel be, szeded a kakités sétáltatod rendszeresen, és hogy a jegyeid nem romlanak le (ha kell, még tornászd fel őket). persze egy 11 évesnek nem való kutya (félre ne érts, én se vagyok sokkal ttöbb, és én is 11 voltam mikor megkaptam az enyémet :) csakhogy azóta rengeteget tanultam, és sokmindent másképp csinálnék...) annyi mindent nem tud még a kutyárról az ember, és azt hiszi, hogy jól neveli, pedig nem. a kutya a falkavezér (ha nem is tudszróla) és stresszben van, honnan szerezzen az ő kiis falkájának élelmet, menedéket, úgyhogy a jó nevelés, boldog együttélés, érdekében és hogy te legyél a falkavezér, javaslom menj el (ha van lehetőséged) Alfa kutyaiskola ovodájába, tanfolyamaira! Nagyon jók!!! www.kutyaiskola.eu mára már terjeszkedik, és egyre több van belőle.. anyudnak sorolj fel érveket, és... -bocsi a kisregényért- hajrá!!! :)
2013. máj. 2. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!