Miért baj ha kutya a lábam között van?
Figyelt kérdés
a kiképző szerint nem jó, ha kutya a két lában között fekszik.2009. szept. 27. 19:19
1/7 anonim válasza:
MÉRTNEM KÉRDEZED MEG A KIKÉPZŐTŐL?? -.-
2/7 anonim válasza:
Azért gatyát legalább vegyél, nehogy rosszkor kapjon rossz helyre a blöki.
3/7 anonim válasza:
Nem baj, de mindenhol vannak szabályok. Kutyaiskolában a kutya a bal oldalon van. Jobban lehet vezetni, a feladatok így vannak "kitalálva".Nem elegáns a láb küzül kiinduló kutya. Ha otthon vagy úgyis úgy csinálod, ahogy neked jó.
4/7 anonim válasza:
19:28 hát ez jó, jót mosolyogtam rajta!
Biztos megvan az oka, de szerintem a biztos, ha a kiképzőt megkérdezed. Megvan, hogy melyik oldalra kell állnia. Miért kellene a lábad közé??
5/7 A kérdező kommentje:
nem én szeretném, hogy ott legyen hanem a kutyám!
Igaz nekem van mit leharapnia, de azért egy boxeralsó mindig van rajtam:)
2009. szept. 27. 19:41
6/7 anonim válasza:
Meg is válaszoltad a kérdésed. A kutyád szeretné nem pedig te. A kutyasulinak az a lényege hogy az legyen amit te akarsz!
7/7 anonim válasza:
A kutyának azért kell a bal oldalon menni/ülni/feküdni, mert az emberek zömmel jobbkezesek lévén védetlenebbek a bal oldalon, ott segít be a kutya, valamint a használhatóbb kéz így szabadon marad. A balkezesekre nem gondoltak amikor ez kialakult...
Amit még akartam írni, azt a 20:10-es közölte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!