Miért nincs ilyen németjuhász?
Figyelt kérdés
4 hónapja minden nap figyelem a hirdetéseket, és sehol nem találok olyan rajzolatút, mint a rex felügyelő, mindnek olyanok a szülei, de a kölykök túl feketék, egyszerűen nem találok sehol, vagy kivilágosul a szőrük?2009. szept. 27. 16:12
1/6 anonim válasza:
Egy idő után szép rajzosak lesznek, de nem olyannak születnek.....
2/6 anonim válasza:
Egy idő után kivilágosodnak!A Beagle is fekete-fehér amikor megszületik(ha nem bicolor) és csak utánna lesznek barna foltok rajta
3/6 anonim válasza:
Az a fő kritérium egy életre szóló társ választásánál,hogy egy filmsztár kutyára(akinek a figuráját több nj alakította)hasonlítson?
Nem fontosabb a jó idegrendszer és az egészség?
4/6 anonim válasza:
Képzeld a dalmaták sem pöttyökkel születnek! :D Tényleg nem ez kéne a legfontosabb leygen. De ha tényleg akkor inkább menj el a fajtamentőkhöz és hozzál ki egy felnőttek mert arról már tudod, hogy milyen a végleges színe. Vagy máshogy vegyél felnőtt kutyát. A kiskutya kivilágosodik de nem biztos, hogy pont olyan lesz.
5/6 A kérdező kommentje:
nem azt akarom hogy pont olyan legyen, csak viszonyítottam hozzá, hogy én olyasmi rajzosat akarok, és akiket láttam az mind fekete és csak picit sárga. Azt tudom h a dalmata fehéren születik, de azt nem tudtam h a NJ-is változik, köszi! Felnőtt kutyát nem akarok
2009. szept. 27. 18:14
6/6 anonim válasza:
Hidd el,kölyökkel sokkal több gond van,mint egy már kialakult egyéniséggel.
Én dolgozom a bullterrieremmel,de én kölyköt biztos nem vennék még egyszer magamhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!