Mondnátok különleges kutyafajtákat amik szépek is?
Figyelt kérdés
Nem baj ha nincs mayarországon olyan fajta!!!!Ha lehet linkeljetek képet is !!!!!!!2013. ápr. 29. 17:11
1/7 anonim válasza:
Ez elég relatív.. kinek mi a különleges és a szép..
Nekem pl. az aussie a legkülönlegesebb és a legszebb (nekem is az van), de ha amiatt kell mondani, hogy te tippeket kapj, neked milyen legyen, akkor az a javaslatom, ne a szépség legyen az elsődleges szempont. (És nem rosszindulatból meg okoskodásból.)
2/7 Firestorm válasza:
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Ment a zöld kéz.Utolsó:
Szépek a kutyák amiket belinkeltél!!!!
Első:
Nem szeretnék kutyát csak kíváncsi voltam!!!:)
2013. ápr. 29. 18:45
5/7 anonim válasza:
Hát talán a két legkülönlegesebb külsejű kutya a világon, de a Top5-ben biztos benne van a puli és a komondor. És szerintem szépek is.
6/7 anonim válasza:
Amióta volt egy német juhászom, szerelmes vagyoka fajtába. Nekem az a legszebb, a legokosabb, a legkutyább.
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!