Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik TOTW tápot ajánlanátok...

Melyik TOTW tápot ajánlanátok egy 10 hónapos 28-29kg-os amstaff kutyának?

Figyelt kérdés

A halasat vagy a bölényeset a halas 26-27% minimum nyersfehérjét tartalmaz a bölényes meg minimum 32%-ot, többszöri ellentmondásba keveredtem, mert az egyik oldalt azt mondják hogy a magas fehérje tartalom nem jó, másik oldalt azt mondják hgoy nem az a hibás hanem az energiabevitel (ami nem sokban különbözik a két tápnál a halas 3600 a bivalyos 3719kcal/kg), kölyök tápot már nem gondolom hogy kapnia kellene, de totw-ból nem is lehet itt kölyök tápot kapni, igaz azoknak meg szintén 25 ill. 28% a fehérjetartalma.

Az egyes leírásoknál is a halas jobban ki van fejtve mint a bölényes, viszont ha ennyire rossz a magas fehérje akkor hogy érte el a bölényes a legmagasabb osztályzatot? vagy ezeknél a teszteknél nem veszik figyelembe hogy kis termetű vagy nagyobb termetű kutyáról van szó?

Eddig jóval gyengébb táppal volt etetve.

2013. ápr. 29. 13:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
én most olvastam ezekrol, mert akarok TOTW-ot venni, csak félek, mert sok ellentmondás van róla, de azt olvastam, hogy a kolyokkutyanak kell 31-32 % feherje, a felnott kutyanak csak20-30ig! Tehat kolyoknek magasabb kell a feherjetartalom
2013. okt. 13. 11:42
 12/12 anonim ***** válasza:

Vigyázni kell a fehérjetartalommal, mert megtolja a kiskutyát. Én igyekeztem odafigyelni (nekem nagytestűm van), 8 hónapos korától már csak 25% fehérjetartalmú tápot kapott, mégis csonthártya gyulladása lett.

Kérdező!

Csatlakozz a csoporthoz, kérdezz, olvasgass!

Sok pites/staffis gazdi is a csoportban van és egy ideje BARF étrend szerint etetnek. Mindenkinek pozitív a tapasztalata. Kevesebb kaki, szálkás, izmos kutyus, kicsattanó erőnlét stb.

[link]

2013. okt. 13. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!