Akinek a kedvence a boxer?
Leginkább mert csúnyák :D persze akad 1-2 ritka kivétel. Amúgy tündérek, még kutyákkal is egész jól kijönnek többnyire..
De a boxer a legkevésbé rosszul megítélt fajta amúgy, ha csak valami nagyokos le nem pitbulozza :D
Pedig egy boxernél csak két boxer szebb:-)
De valószínűleg tényleh az lehet hogy kűlső alapján itélnek. Mondjuk az enyémre még soha nem mondták hogy csúnya. Egyszer kérdezték csak meg hogy veszélyes-e, mondtam max halálra nyalogat.
Nekem is boxerem van. Furcsa olvasni, hogy valaki azt írja erre a fajtára, hogy csúnya. De jobban belegondolva nekem pl. mindig is a "gyűrött képű" ebek tetszettek, kivétel a Dobermann, mert az nem ilyen, mégis nagy szerelmem. :) Én ezektől a kis szőrös szőnyeg alatt futkározó vackoktól vagyok rosszul, más meg azt imádja(tőlük ezúton elnézést is kérek :) ). Ízlés dolga, nem vagyunk egyformák.
Na meg az is érdekes, hogy aki nem ismeri ezt a fajtát, a kinézete miatt azt gondolja, hogy vérengző fenevadak. Pedig merem állítani, hogy a legszerethetőbb természetű kutyák egyike!
"Sok ember eliteli a boxereket,pedig nem is tudjak hogy milyenek ok valojaban"
Ez szinte az összes fajtánál így van. Kevés fajtát ismernek (a szó szoros értelmében, származás, történelem, jellem....) az emberek. Ehhez hozzájön még az is, hogy az állattartási kultúránk a béka segge alatt van.
Ugyanezt a kérdést lehetne feltenni pl. a fekete macskákról, a denevérekről és a lovakról is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!