Mért lehetséges ez?
Figyelt kérdés
van egy németjuhász kiskutya,(kan) és ha játszik a lábamal (cipőfűzöt húzza, nadrágot tépi, harapdál) egy idő után neki áll olyanokat csinálni mindha felnöt kutya lenne és neki áll a lábamat, bocs a kifejezésért de dugni. ez mitől van ? 8 hetes.
(elnézést a helyes írásért de nem tudom beállítani azt hogy ha rosszúl írok egy szót azt alá huzza)
2013. ápr. 28. 19:32
1/8 anonim válasza:
a "lábdugás" azaz a meghágással a fönökséget gyakorolja.. megnézi hogy meddig mehet el a szemtelenségben, ezzel ellenőriz téged hogy áttudja e majd venni a hatalmat.. ezt a felnőtt kutyát nem igazán engednék neki, így jó lenne ha már a harapdálásnál letiltanád, mert később komoly gondok lehetnek
2/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ én is ezt halottam, csak nem akartam elhinni egy ilyen kis kutyánál, de ezekszerint tényleg így van.
ment a zöld kéz ! :)
2013. ápr. 28. 19:47
3/8 anonim válasza:
Próbálgatja a határait, ledominál. Miért hagyod, hogy játsszon a lábaddal?
4/8 A kérdező kommentje:
hát mert kis kutya azért :)
2013. ápr. 28. 20:05
5/8 anonim válasza:
Csak jusson eszedbe, hogy amikor a cuki kis 40 kg-jával fog hátulról letámadni és meghágni, nem hibáztathatod a kutyát. Mert ő nem fogja érteni, hogy most még miért lehet, és később majd miért nem. Addig neveld meg, amíg még erősebb vagy nála, mert elég nagy szívás egy elcseszett német juhász.
6/8 anonim válasza:
Az enyém már 7 hetesen ezt csinálta a macskával, meg a plüssállataival. Következetesen letiltod róla, ennyi az egész.
7/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, most már tudom hogy miért csinálja, ment a zöld kéz mindenkinek.
2013. ápr. 28. 21:09
8/8 anonim válasza:
O_O
Hát szerintem nem cuki, ha egy 40 kilós németjuhász tépi a lábad szárát amikor játszani támad kedve.
Ne úgy tekints rá, mint aki ekkora marad.
A mi kutyánk is csinált a szártépést, meg bizgatta a cipőket, de letiltottuk róla. Nem is hág minket meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!