Psychopata kérdése:
Szerintetek ő Amstaff? Egy barátom vette, és ezért érdekelne, hogy milyen kutya, mert el hozhatom tőle, ha kell nekem! Annyit tudok, hogy Pedigrés kis könyve van és útlevele! 8 hetes lesz holnap! 7 hetesen került a barátomhoz!
Figyelt kérdés
2013. ápr. 27. 19:51
21/50 A kérdező kommentje:
Szia!Én nem azt mondtam,hogy tudom!hanem ezt találtam a neten!De ha megnézed a kiskutyáról a képet,akkor láthatod,hogy kevesebb mint 80% fehér!
2013. ápr. 28. 16:47
22/50 A kérdező kommentje:
Egyébként meg a törzskönyv a lényeg!Nekem is nagyon tetszik ez a kiskutya!Az a havernak a baj,hogy mindent megrág!De akkor ezt be lehet tudni annak is,hogy nem tud rá hatni.A másik meg az,hogy egy 8 hetes kiskutya az mindent meg fog rágni,mert ismerkedik a dolgokkal,és hát még jön a foga!Idősebb korára pedig ha jól neveled nem lesznek vele ilyen gondok!De a törzs könyvet megvárom.Mert Én komolyan Amstaffot szeretnék!Abban a kutyában látok ki hívást!A nevelésre pedig van pénzem!nem Magyarországon élek!És komolyan jó lenne ha valaki aki ért hozzá,hogy amstaff lehet-e ilyen,akkor azt kérem írjon,hogy biztos legyek a dolgomban!
2013. ápr. 28. 16:56
23/50 anonim válasza:
Ilyen időssen nem kap még veszetseg elleni oltast , ha valami csoda fojtán még is kapot volna tegnap akkor sem kerülhetet hozzád utlevéllel,mivel csak most kapta :-) . Van itt egy csepp képzavar , ebbe rendessen bele kavarodtal :D kivancsi lennek a kennel nevere ha már van törzskönyv biztos meg tudod irni nekünk .
24/50 anonim válasza:
melyik kenelből vette?
Mi van a törzskönyvön név szerint?
25/50 anonim válasza:
Ez a kutya tuti nem amstaff és ilyen kicsinek biztos nem kaphatta meg a veszetség ellenit,mert azt 3-4honapos kor között adják.
26/50 A kérdező kommentje:
Csinálok egy képet az utlevelről!és törzs könyve még nincs.Most folya meg kapni.És ismét elmondom,hogy spanyolban nem a magyar törvények szerint megy a kutya vásárlás!
2013. ápr. 30. 23:43
27/50 anonim válasza:
Ha más a törvény ha nem ,veszetség elleni oltás nélkül nincs utlevél és be sem engedik az országba mig az nincs meg neki. Kiváncsian várjuk a képet .
28/50 anonim válasza:
Hülyeség, az unkoka hugom is most vesz kutyát egy magyar kennelböl, 8 hetesen kiviheti az orszádból ha az útlevele, chipje, az addigi oltásai, és egy állatorvosi igazolás megvan. Szerinted a tenyésztők hogy hozzák be az országba a külföldön vett kölyköket?
29/50 anonim válasza:
Nem kap utlevelet veszetségelleni oltás nélkül, bárhogy is okoskodtok :) 8 hetesen meg pláne nem .
30/50 anonim válasza:
persze hogy nem kap olyan kicsin,meg 8hetesen hogy kaphatná meg a veszetség ellenit?ugye ezt te se gondoltad komolyan?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!