Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyám miért szaladgál minden...

Kutyám miért szaladgál minden hova a csontjával?

Figyelt kérdés

Kapott egy nagy lábszár csontot. És mindenhova viszi magával. Kimegyek a kertbe elszalad, és jön a csontal a szájában, leül és rágja előttem. Ráadásúl, olyan vicces, ahogy egy ilyen kis kutya (tacskó) egy ekkora csontal a szájában szalad. Alig birja megfogni a csontot. Megyek a ház körűl, és jön utánam a csontal a szájában. Elmentünk sétálni, és hozni akarta magával a csontot.

Miért csinálja ezt? Büszke, hogy van egy nagy csontja?

2009. szept. 26. 09:32
 1/5 anonim ***** válasza:

:D

Biztos örül neki, és így akarja megköszönni! Amúgy nem tudom mi járhat ilyenkor a fejében, mindenesetre édes!

2009. szept. 26. 09:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
De aranyos :D Szerintem örül neki,azért cipeli mindenhova :)
2009. szept. 26. 10:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Így fejezi ki irántad érzett szeretetét. Nekem erről kb az jut eszembe mikor valaki vesz egy pulovert ajándékba a másiknak, és ő csak azért veszi fel a pulcsit mikor mész hozzá látogatóba, mert téged szeret. Remélem érthető voltam :S
2009. szept. 26. 12:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én kutyám is ezt csinálja, csak ő a játékaival. Ha meglátja, hogy megyek ki hozzá az udvarra, akkor egyből szalad a labdájáért és odahozza nekem. Ezt azért csinálja, mert így mutatja ki a szeretetét.
2009. okt. 1. 21:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én kutyám is ezt csinálja, ha csontot kap, vagy bármit ami nagy és rágható. Szeretetből teszi:) Kár hogy mi lakásban lakunk és utálok a szőnyegből csontszilánkot takarítani:S Így kicsit korlátoznom kell az "örömterét" szegénynek.
2009. okt. 1. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!