Bullterrier kiskutyának milyen játékot ajánlotok?
Még a kong vagy mi sem vált be,pedig az elvileg rághatatlan.A műcsont vagy minek hívják szintén nem,mert nagy darabokban nyelik le,ismerős bull majdnem meghalt emiatt.Ami elvileg nem árt ha lenyeli,fenti ok miatt nem jó.
Vettem neki olyan kötelet,aminek a két végén egy-egy teniszlabda volt.Negyed óráig tartott.
Igazából bullbiztos játékról nem tudok,pedig több mint 20 éve van bullterrierem.
Vagy még van ez a gumi harang ezt is nagyon nehéz szétszedni
Igaz nem bullterrier, de nálunk egyedül a sima kötél maradt meg, aminek van két nagy csomó a végén, pedig igyekezett szétszedni rendesen. (amin labda, vagy akármilyen műanyag rágcsa van az felejtős alapból, még a husky is leszedte róla 10 perc alatt)
köszi a válaszokat!
megnéztem ma azt a tescos csontot, hát durván kemény, nekem semmi kedvem nem lenne rágcsálni :D egyelőre babakötelet kapott, de mindig figyelem majd, nehogy baja legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!