Szerintetek szép kis kutya (A. P. B. T)?
Én is emlékszem rá a régebbi kérdésből:))
Tényleg szép kutya, arról meg nem tehet, hogy elszabták a fülét. Jó kiállású, egészségesnek tűnik.
egyetértek a 7es válaszolóval. ez nagyon beteges hogy minden hónapban felrakod ide a képet a kutyádról hogy szép vagy sem? már az előző esetednél más megírta, most ismételném őt hátha észhez térsz: kinek akarsz bizonyítani? kit érdekel hogy szép vagy sem a kutyád a lényeg hogy egy jó társad legyen. elnézegettem a szavakat amiket beírtál: pitbull, kutya, pitbullterrier, háziállat, szépség, tökéletesség,
szerintem ez eléggé ciki. de tudod mit? én válaszolok. mivel jól láthatóan nem mestertenyészet a kutyád ezért ne haragudj de nem tökéletes és ha a tökéletesség szemszögéből nézzük nem is szép! persze a félreértések elkerülése végett leszögezném hogy a maga pár ezres módján szép a kutya. sőt lesz ő még szebb is felnőtt korára (reméljük kapjuk folyamatosan havonta a tájékoztatást hogy épp mennyire "szép" és "tökéletes" a kutyád). de erről a beteges bizonyítási vágyról leszokhatnál mert soha nem lesz olyan szép mint az igazán minőségi KÜLFÖLDI tenyészetekben.
azonfelül a táplálásával, ápolásával kezdhetnél valamit ugyanis a sötét szőre ellenére igen fakó a szörzete. nem fénylik semennyire ami nem túl igényes se nem "szép" se nem "tökéletes". persze lévén a tökély kutyádat a homokos kennelben tartod nem csoda hogy ilyen kinézete van. attól a nevetséges nyakörvtől pedig csodálom hogy nem kopott ki még a szőre. bár lehet hogy kikopott csak ugye a képen nem látszik. persze a "tökéletes" pitbull, vagy amerikai pitbull vagy A.P.B.T. kutyid úgy tökéletes ha azt a nyakörvet hordja.
hát ránézésre látszik a kutyán honnan származik. az ápolás alatt nem csak a kutyafürdetés létezik, ahogyan a kutya szőre sem csak a fürdetéstől lesz fényes, hanem a megfelelő étrend is sokat változtat vagy éppen nem.illetve az egyéb ápolás is megteszi a hatását . elgondolkodtam azon hogy a kennelben alvás alatt vajon mit értesz? egész nap vele vagy?
érdekes hogy a kutyasuliban nem véleményezték még ezt a nyakörvet. ...
Nem tudom, miért vagytok ilyen negatívak, én speciel örültem, hogy láttam a képen egy egész kulturált kennelt, meg egy helyes kutyát, aki se nem alultáplált, se nem 3 méteres pórázon tengődik.
Fürdetni nyugodtan lehet, ha havi 1-szerinél nem gyakrabban teszed. A kiállítási kutyák sem immungyengék, viszont őket nagyon jó kozmetikumokkal fürdetik. A "közembernek" elérhető kutyasamponokkal tényleg elég az a max. havi 1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!