Vajon miért a pibull legnépszerűbb harci kutya? Ha bunyóról van szó én még olyan kutyát nem láttam ami veri a kangalt. (pedig láttam olyat is ahol farkassal teszik össze. A rotikat meg a kájokat és társait hagyjuk is. )
Te szellemileg komoly kihívásokkal küzdő kérdező, aki komolyan bunyóztat és profi, az nem rak össze pitet más fajtával. Ahol fajta szerint mixelt meccsek vannak, azok a pásztorkutyák, ott összerakják a kájt kangallal, kauval és hasonlókkal, de pittel nem.
Arról hallottál már hogy megállapodnak a súlyban? Egy kangalt meg nem fognak lefogyasztani 20 kilóra.
Én már láttam nem egy orosz videót, ahol kau, káj, sőt egyszer egy bullmasztiff is leverte a kangalt.
Egyébként pedig a kangal nem harcikutya, hanem pásztorkutya. Farkas ellen pedig esélye sincs egyedül, még a kisebb anatóliai farkas ellen sem, amelyik Törökországban él. A szürke farkas pedig megeszi reggelire.
érdekelne mert én még olyan videót nem láttam ahol leverik a kangalt. sőt még olyat se láttam ahol egy káj vagy egy kau legyőzne bárkit is.
a SZÜRKE FARKAS elleni bunyóra meg keress csak rá nyugodtan.
ami pedig a mix részét illeti: persze nyilván nem törzskönyves kiállítási kutyákról van szó. és ahogy a kangalban is lehet egyéb pont úgy lehet a kájban is.
A kangal nem legyőzhetetlen. Ugyanannyit tud, mint bármelyik más pásztorkutya (káj, kangal, komondor, kau, stb.).
Szürke farkas ellen nincs esélye egy kutyának sem. A kangal területén a jóval kisebb anatóliai farkas él, amit 2-3 kangal le tud győzni.
persze, nem legyőzhetetlen. 10-ből kb 3-szor kikapna a kájtól... bár mondom: én még 1 vereséget le láttam a kangal részéről. a lényeg hogy én abból indulok ki amit láttam. és az elég megdöbbentő volt:)
az viszont zavar hogy nem hiszed el a hogy legyűrt egy szürke farkast.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!