Ez lehet falytiszta kutya? Lehet nemetjuhasz? Es ha nem akkor milyen? Kepek lent
2013. ápr. 23. 16:20
1/22 anonim válasza:
előszöris nem ly, hanem j és nem fajtiszta, hanem fajtatiszta. Abban az esetben fajtatiszta, ha van törzskönyve, egyébként fajtajellegű keverék.
2/22 anonim válasza:
Nekem az bántja a szemem, hogy túl nagy a szőre. De lehet rosszul gondolom. A pofájáról is kellene egy kép. Amúgy lehet hogy csak német juhászkutya jellegű keverék. Ha lenne TK akkor biztos hogy fajtatiszta. De ha nem, akkor nem. Helyesírásra figyelj!
3/22 anonim válasza:
Tuti fajtiszta, mert kutya. De szerintem nem FAJTATISZTA németjuhász kölyök. Max az egyik szülő volt németjuci. A farka is nagyon kis furi és a lábán a szőr furcsáng göndör ami nem jellemző még a hosszú szőrüekre sem. Egyébként aranyos csöpség.
4/22 A kérdező kommentje:
nem lehet torzskonyvezve mert tegnap fogadtam be az utcan koborolt.es bocsanat az ekezetert
2013. ápr. 23. 16:29
6/22 anonim válasza:
Nagyon aranyos! :-)
Befogadtad? De jó! :-)
Szerintem csak félig németjuhász. De felnőttkorában jobban fogod láttni. Nekünk is volt egyszer egy keverék kutyánk és senki nem mondta volna ránézésre, hogy nem fajtiszta :-) pedig két nagyon külömböző fajta keveréke volt :-)
7/22 anonim válasza:
a német juhászoknak nincs fehér szín a szőrükben,neki a mancsa végei fehérek illetve nagy a szőre,szóval tuti német juhász keverék,de amúgy nagyon aranyos! :)
8/22 anonim válasza:
Nekem inkább olyan skótjuhászosnak tűnik.Nem hinném hogy fajtatiszta, de szerintem skótjuhász lehet benne.
9/22 anonim válasza:
Elég hosszú és alacsony.....
Lehet, hogy németjuhász meg még valami kisebb kis/ közepestestű kutyakeveréke.
De nagyon cuki :-)
10/22 anonim válasza:
Ezen az utolsó képen jól látszanak a fülei, ez alapján meg a színe alapján mondom a skótjuhászt :) de lehet nagyot tévedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!