Hogy tudom leszoktatni a kutyusunkat a gödörásásról?
Figyelt kérdés
Németjuhász keverék, még kölyök, 4-5 hónapos, de olyan orbitális gödröket ás az udvarban... :))) Ráadásul most volt csatornázva, így ahol fel lett ásva, még a föld is puha. Hiába temetjük be, újra ás.
Természetesen sosem a jelenlétünkben. Tehát akkor, és ott nem tudom leszidni érte.
2013. ápr. 23. 15:25
1/8 anonim válasza:
Rakjatok 1-2 téglát a lyukba...:) Tudom ez butaságnak hangzik, tele lesz a kert téglákkal, de le fog róla szokni. Valószínű valamit érez, amit mi nem.
2/8 anonim válasza:
vagy csak unatkozik és jó móka neki? mielőtt egyedül hagyjátok foglalkozzatok vele kicsit séta/labdázás/klikkerezés ilyenek. a legvalószínűbb hogy unja magát.
3/8 A kérdező kommentje:
Sajnos lehet, h igazad van, tényleg unatkozhat, bár én szoktam vele foglalkozni minden nap egy fél órát-órát kb, és ezeket a gödröket is inkább éjjel-hajnalban csinálja. :(
Azt is észrevettük, h a csontokat, szalonnabőrt, jutalom-csontot ássa el, mert egyszer csak néhány nap múlva ott a szájában. :)))
2013. ápr. 23. 16:46
4/8 anonim válasza:
németjuhász egy kőkemény munka kutya.. még a show nj is tud durva lenni fél-egy órát meg se érez ^^
5/8 anonim válasza:
Napi több óra séta és agyi fárasztás kell neki!
6/8 anonim válasza:
Nállunk is volt gödör ásás, sajnos tényleg azért ásnak mert unatkoznak. Amióta többet sétálunk, foglakozunk velük ez megszünt. Nállunk csak napi egy séta van, kivéve hétvégén akkor kettő. Legalább 2 óra intenzív erdőjárás, bandázás naponta, plusz egy kis agymunka otthon. Amióta ez a rendszer van szinte teljesen megszünt az ásás, max akkor fordúl elő ha negy a meleg és hűvösebb fekhelyet szeretnének, ezt meg belocsolással próbáljuk megoldani.
7/8 anonim válasza:
Ahogy fentebb is írják. Napi rendszerességgel elvinni sétálni, hogy új szagokkal, élményekkel gazdagodjon. Hétvégente elmenni vele vhova máshova kicsit hosszabb időre. Ezen felül sok tanítás, mivel agyban könnyebben lefáradnak ak utyák. Hétvégente lehet kutyaovizni, még pont időben van. Pl Alfánál ingyenes a kutyaovi.. :)
8/8 A kérdező kommentje:
Huhh, köszönöm, ez nagyon jó hír (hogy ingyenes!) :)))
2013. ápr. 24. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!