Dunakeszi és környéke állat orvosai?
"Vizenyős daganata" más kutyának is szokott lenni bizonyos injekciók után. Van, hogy hetekbe telik mire felszívódik de ez nem befolyásolja negatívan se az egészségét, se a közérzetét. Nem kétlem, hogy gorombák voltak veled az állatorvosok, de egy ilyen kétes helyről származó, alapból mindenféle genetikai betegséggel terhelt kutyánál nem csoda, ha hamar elpusztul. Főleg, ha még rá is segítetek egy kis csokival.
A válaszíró 85%-ban hasznos válaszokat ad.
# 5/9 ma 10:43 Privát üzenet
Hát én nem értem akkor mindenkinek meg kell halni aki liszt ,cukor ,magas vérnyomás vagy csípőficam vagy egyéb betegségben szenved . A csokoládétól nem kell lebénulni .Az az igazság ahány orvos annyi vélemény .Ha tudtam volna hogy ilyen vizenyős daganatot okoz az injekció akkor nem engedtem volna be adni .
Értem, de a nyakán hol volt a duzzanat? A nyak oldalán? És végül akkor ez okozta a halálát szerinted?
Válaszom ingen mert a kutya nem tudta letenni a fejét. attól függetlenül hogy Fóti úti állatorvos telenyomta steroiddal akkora adaggal a körzeti orvosunkat kérdeztem a 4mg medrol-ból 2szem azt mondta erre embernek max. 3 szem 2 napig nem 5 kg kutyának. Az infúzióba mi volt nem tudjuk .Ugye van olyan ember aki elítél azért mert ilyen kutyám volt és pénzt adtam érte . Az az igazság menhelyről akartam kihozni kutyát de Vácon 20 ezer forintot kértek volna tőlem és közölték hogy ki járnak ellenőrizni .
A csokoládéra nem allergiásak a kutyák, az méreg nekik, mindegyiküknek! Akár halállal is járhat.
Én viszont más orvos is meg kérdeztem 1/2 1/2 arányba mondják hogy ártalmas.A barátnőm csokoládés Neki nincs baja a kutyájának én viszont csak egy pici kocka csokit adtam de nem az volt a kutyának a baja hanem megfázott és rossz helyre adták Neki a szurit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!