S. O. S. Kiskutyámnak neki támadt a befogadott kutyánk! Hol sérülhetett meg?
Én ezért nj fogadok be kutyát.
Pedig mindenféleképpen meg kellene mutatni az orvosnak.
Mekkora a másik kutya?
Nálunk is van befogadott kutyus. És nem egyszer tépkedte meg a kisebbik kutyusomat de én szét szedtem őket és jól megszidtam őket. Azóta képzeld nincs harc megvannak mind a 3-an.
A másik én se úgy tettem, hogy a kutyákhoz bedobtam és lesz ami lesz. Fokozatosan szoktattam őket egymáshoz, hogy ne legyen baj.
A másik a csividet el lehet vinni sétálni is ilyen esetben eü. sétára.
Ki akarod rakni a kutyát? Gratulálok... Ennyi erőből nem kellett volna befogadni.. Ha gondolkoztál volna nem lett volna baj. Meg lehetne oldani, hogy a 2 kutya akár ne is találkozzon vagy éppen, hogy szokjanak össze de nem te inkább kidobott hisz ez a legegyszerűbb megoldás.. :)
Gratulálok!
Egy állatvédő!
"befogadtunk egy keveréket ő bevan zárva"
Ha a befogadott be van zárva, mégis, miként "támadta" meg a csivavádat?
Először is a csivava nem kutya :D...
Másodszor ha nem ömlik a vére sehol akkor nem kell foglalkozni vele... nekem a pincsim néha úgy csinál mint ha ölnék a nagyok pedig csak hisztizik valószínű nála is ez van.. Simán lehet hogy a nagyobb csak rálépett és mivel neked is volt egy hisztikirohanásod amit a kutya ugye nem tudott értelmezni ezért simán lehet hogy csak rájátszik.. sose lehet elfelejteni mekkora színészek ezek a kutyák.
Na, akkor mégegyszer....
Ha be volt zárva az a másik, hogy a fenébe bánthatta a te kedveskédet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!