Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Pici lakásban élőktől kérdezem...

Pici lakásban élőktől kérdezem: hova helyeztétek el a kutyus fekhelyét?

Figyelt kérdés

A lakásom elég kicsike (kb negyven nm). Nem tudom eldönteni, hogy hova tegyem a kutya ágyát. Van egy háló, ami kb akkora, hogy pont befér egy franciaágy és e mellé még épp be tudna zsúfolódni a kutyus. Ezen kívül van ugye egy nappali. Szívesen tenném az ágyam mellé, de lehet, hogy felnőtt korában majd jobban örülnék, ha a nappaliban aludna. Áthelyezhetem később a fekhelyét? Vagy ha most a hálóba teszem, akkor nem fogadja majd el a nappalit? Elég makacs kutyafajtáról van szó.

Mégegy hülye kérdés..:D Nem volt még lakásban kutyám..hogy reagálnak, ha pl kimész éjjel mosdóba és felébreszted őket?

2013. ápr. 23. 00:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Konyhaasztal alatt egy dobozra tettem fel a kosarát, hogy nekitámaszkodjon a radiátornak és ne legyen láb alatt. És ráadásul így lesből tud támadni. :)
2013. ápr. 23. 11:58
 12/12 Szilvi & Argos ***** válasza:
100%

Kimondott kutya fekhelye egyik kutyámnak sem volt még érdekes módon.

Régebben panelban a kis szobám bejáratánál a két ajtó előtt volt egy pokróc, de ott ritkán feküdt, inkább az asztalom alá fészkelte be magát, oda egy régi pulcsit raktam be neki. Átköltözve kertesbe kapott a konyha sarkába egy kis szőnyeget, de később inkább a szobám sarkába telepítettük át. Ha wc-re mentem éjjel, arra kellett figyelni, nehogy átessek a kutyában :)

Most kertesben a szobám sarkában van pár réteg takaró az ajtó mellett...mivel az ajtó a szobába nyílik, ezért Argos megtanulta, hogy nyílik az ajtó, akkor a falra húzódik :) Éjjel ott szokott aludni, illetve néha a fürdő előtti beugróban döglik.

Nappal a fal mellé szoktam felhajtani a "helyét"...bár télen, mikor nappal is sokat bent volt, akkor az ajtó nyitásakor a pokróc is tolódott :D

Wc-zéskor alszik tovább

2013. ápr. 23. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!