Mekkora lesz a staffink felnőtt korára?
hát ha most ekkora, minimum50 kg-s lesz felnőtt korára.
van képed róla?
Nyugi:-)
Nagyon kiváncsi vagyok a képre.
jó csak ha most 44centi... akkor 60tuti lesz ha normálisan etetitek és nincs zabáltatva :/ nah most a 60irreálisan túlnövi a standard max 48centijét ... a súlyáról meg ne is beszéljünk amikor az én 9hónapos ambullom 42kiló :D és ő 4hónaposan olyan 20körül volt. csak az a bibi hogy a két fajta között átlagban van 20kg minimum :/
De én is várom a képeket..
Tessék de képről nem sokat lehet látni élőben lehet rendesen látni.Az utcánkban is van egy 9-hónapos kan staffi és most vele egy magasságba van.Ráad. az előző staffink se volt ekkora felnőtt magasságba Nem még 4-hónaposa.Pedig ugyan abból a kennelből volt ő is.
Hát elhízva biztos nincs,de izmosocskának se mondanám. Ránézésre se mondanám 25 kg-nak,vagy a kora nem stimmel.Nem akarlak megkérdőjelezni,de itt vmi zavar van az erőben.
Az alomtársai milyen adottságokkal bírnak?
Melyik kennelből van?
Olyan keskenynek tűnik a mellkasa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!