Mi van akkor ha a féregtelenítőt túl adagolom?
Figyelt kérdés
ma este akartam beadni a kutyámnak a féregtelenítőt de nem ette meg ! holnap újra próbálkozom de a féregtelenítő egy részét nem találtam vagy elveszett vagy megette de sztem elveszett ! szal ugyan annyi adagot adok majd holnap mint ma este akartam ez lenne az utolsó féregtelenítés 12 hetes kutya kövi 3 hónap múlva de jó lenne ha hatna így baj ha kicsit többet kap?2013. ápr. 21. 22:22
1/6 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz tőle, ezeket a féreghajtókat letesztelik úgy is, hogy többszörös adagokat adnak be a kutyáknak, szóval nagy gondot nem okozhat, maximum egy kis hasmenés.
2/6 A kérdező kommentje:
értem köszi! még az a kérdésem lenne hogy vajba bele tehetem a féregtelenítőt azt olvastam úgy garantáltan megeszi de a 3 hónapos kis kutyának lehet baja a vajtól ?
2013. ápr. 21. 22:45
3/6 anonim válasza:
meg kell fogni a pofáját és beraknia szájába,oda,ahova magadnak is berakod a gyógyszert a nyelved hátuljára.Ahogy ez megvan,összecsukod a száját és a fejét hátradöntöd,de úgy hogy a száját tartod bezártan.Ez fél pillanat,de garantáltan lenyeli,ha jól csinálod és nem kell szenvedni ezzel az egésszel.Amúgy az állatorvos is így csinálja.
4/6 anonim válasza:
3-as tipje jó, de én nem szeretem így csinálni. Bele rakom egy kis májkrémbe vagy sajtba nyomom így kínálom neki. Garantáltan elveszi ha valami finomságba teszed, és nem kell erőszakkal lenyomkodni a torkán.
5/6 anonim válasza:
Csináld ahogy a 3-as írta. Így biztosan lenyeli. Az állatorvos a miénknek is így adta be. Én is így akartam, viszont nem volt rá szükség, mert megmutattam neki, aztán minden probléma nélkül elvette, és le is nyelte, nem rágta össze, csak simán lenyelte. Nincs kizárva hogy a tiéd is lefogja :)
6/6 A kérdező kommentje:
Hiába teszem bàrmibe megeszi amiben van a féregtelenitőt meg vissza köpi. Köszönöm szépen mindenkinek föleg a 3 asnak kiràly vagy müködöt
2013. ápr. 22. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!