Mondanátok szívszórító történeteket, amik a saját állataitokkal történtek meg? 15/F
Volt egy 2 éves puli kutyám,olyan okos volt h ha valaki leejtett valamit akkor oda szaladt felkapta és utána vitte.
Egyik nap mentem a suliba,siettem és kiesett a lakáskulcsom a zsebemből ő észre vette,(ez már a kapun kívül történt) és kibújt a kerítésen és futott utánam én megfordultam láttam h szalad át az úton és jött egy hatalmas nagy kukás autó és elcsapta kis drágát :(
szegény még kb másfél órát él.Addig ott ültem mellette az út szélén és simogattam,senki nem állt meg h megkérdezze h mi történt,kivéve egy öreg nénit a trabantjával.Azt mondta h pattanjak be vigyük el állatorvoshoz hát ha tudnak csinálni vele valamit.De sajnos nem tudtak.
Most is könny szökik a szemembe ha eszembe jut :'(
Drága kicsi Negróm :(
21L
Az en kutyam valamelyik evben decemberben fialt 11kiskutyat a garazsban. Eleg hideg volt ezert osszeszedtuk a kolykoket hogy bekoltozzon a kis csalad a konyhaba. Az egyik kicsi nagyon kihult , lathatoan halott volt, letettuk a garazsba egy szekre. A tobbi kicsit kosarba vittuk be, hivtuk az anyukajukat , aki meg alig birt jarni , elegge lefarsztotta a 11kutya :) A mami kutya levette a szekrol a halott kutyust es beszedelgett vele a konyhaba a tobbihez, es addig nyalogatta , mig felebredt :)
Sajnos mar nincs koztunk az anyuka , csak a megmentett kicsi <3
Jaj! nagyon elszomorít.
Nekem már 6 kutyám ment el.
Borzasztóak ezek a történetek.
sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!