Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ránézésre jó stafik?

Ránézésre jó stafik?

Figyelt kérdés
[link]
2013. ápr. 19. 12:34
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
100%

Annyira ostobák vagytok,de ezt nem győzöm elégszer leírni.

A törzskönyv baromira nem azért kell,hogy magammal vigyem minden séta alkalmával és mások pofájába dörgöljem,hogy én micsoda menő gyerek vagyok 150 ezres kutyával.

A törzskönyv egy biztosíték arra,hogy a kutyám felmenői között nem volt beteg kutya,sem fizikailag sem mentálisan.

EZ AZOKNAK FONTOS,AKIKNEK A KUTYA A FONTOS,NEM A FAJTA.

Aki szaporított pitet/staffot vesz,az szarik az egészségi garanciára,neki csak az a lényeg hogy villogjon a kutyájával.Ha nem így lenne,akkor összegyűjtené azt a pénzt,és vásárolna egy tk-s kutyát.

Olyan autót miért nem vesz senki,aminek nincs műszakija,vagy épp irreálisan alacsony a km benne?

A kocsijára,házára,műszaki cikkeire miért tud tételesen többet költeni vki,mint a társára,barátjára,családtagjára,azaz a kutyájára??

2013. ápr. 20. 16:20
 42/42 A kérdező kommentje:
na itt van befejezve! nem érdekelnek a törzskönyvesek meg nem törzskönyvesek!!! annyit kérdeztem ránézésre jó stafik?.... de itt már ezen az oldalon sok nagy okos emberektől kérdezni nem lehet.... tisztelet a kivétel
2013. ápr. 20. 20:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!