Hogy tudnám rászoktatni a 10 hónapos berni pásztorunkat a pórázra?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 17. 19:34
1/6 sippara válasza:
Eddig egyáltalán nem sétált? Pozitív élményhez kell társítani a pórázt, ennyi.
2/6 A kérdező kommentje:
nem még egyáltalán nem. rárakjuk és rögtön meg sem mozdul. Régebben is próbálkoztam de nem akartam rángatni meg semmi. Jutalom falat se vált be :(
2013. ápr. 17. 19:38
3/6 anonim válasza:
Vidd kutyaiskolába. De már két-három hónapos korban rá kellett volna tenni, akkor is, ha összevissza megy.
4/6 anonim válasza:
Most ki leszek utálva, de leírom. Sok problémás kutyus fordult már meg nálam, úgyhogy nem a levegőbe beszélek..
a jelenlegi kutyám egy kutagyüjtőtől lett kobozva, 10 hónaposan, 0 szocializációval. Én egyszerűen rárakom a fojtót, és megyek. Persze elkezd hisztizni, rángatni, stb, akkor megállok,és megvárom,m g lehiggad. Hamar rájön,hogy nincs más választása, és elkezd sétálni. 4-5 kemény nap után már farokcsóválva szokott menni a dolog
5/6 sippara válasza:
Rácsatolod a pórázt etetés közben (ilyenkor ugye a kajára figyel), és rajta "felejted" - közben haladsz tovább a napoddal, pakolászol, netezel, akármi. Nem fog élete végéig ott ülni :) amint mozdul, mehet a dicséret/klikk.
6/6 anonim válasza:
Örökbefogadott menhelyi kutyát úgy kaptam, hogy megtanították a pórázon járásra. Önkéntesek sétálnak velük. Így persze könnyebb örökbe adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!