Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyánk el van altatva (egy...

A kutyánk el van altatva (egy időre). Segítség, írjatok le mindent. Mit kell csinálnom?

Figyelt kérdés

Anyu vitte dokihoz, most jöttek haza, még hat teljesen rajta az altató... Nekem kell felügyelnem rá, itt van mellettem. Szóval én leszek aki itt lesz, amikor felébred. Mit tegyek, amikor felketl? és most mire kell odafigyelnem? A másik... Itt egy darázs, félek a darazsaktól... Ha van darázsméreg, akkor azt most használhatom? Bocsi, hogy belekeverem a darazsat is, de félek tőle... nem tudom, hogy jött be, mert szúnyoghálóm van.

Köszönök minden segítséget.

2013. ápr. 17. 17:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
ha megijedve ébred fel akkor nyugtassad meg, dicsérjed ha ügyesen fekszik, beszélj hozzá bármiről.... nyugodt hangon
2013. ápr. 17. 18:27
 12/18 A kérdező kommentje:
Már ébren van, de még nem tud felállni. Csak kínlódik, mert állandóan fel akar állni... :/ Még lenne egy kérdésem, az mitől van, hogy néha rájönnek "rohamok", amikor kapkodja a levegőt? Illetve már másodszor volt olyan, hogy hirtelen kinyújtóztatta magát (nagyon hirtelen), majd elvágódott és sóhajtott egy nagyot... bevallom az első ilyennél azt hittem, hogy nagy a baj...
2013. ápr. 17. 18:41
 13/18 anonim ***** válasza:
48%

"

#3-as te normális vagy? Anya is mondta, hogy lehet, hogy be fog pisilni. "

Hát, ha anya azt mondta... Anya biztos ért az altatószerekhez.

2013. ápr. 17. 18:45
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

jézusom. ennyi baromságot egy rakáson!

először is! azt a r@hadt darazsat hagyt a a fenébe! a rá aló mérgek általában ártalmasak a kutyának is! engedd ki, ne foglalkozz vele, csak a kijáratot keresi!

a mi kutyánk mikor altava volt legalább 2 óra olt míg kb. teljesen magához tért annyira hogy bár tétován de tudjon egyedül sétálni.

miel altatás előtt nem kajálunk nem iszunk így eleve emiatt szinte kizárt hogy a kutya maga alá ürítsen!

amit tégy. ne idegeskedj. legyél nyugodt. ha nagyon kapkodja a fejét, mert zavarja ez a kontorálhatatlanság. akkor figyelj hogy ne üsse be és próbáld nyugtatni illetve arra bírni hogy aludjon. mindig pontosan figyeld hogy mennyire képes mozogni. a kezeid legyenek mindig úgy készenlétben mintha egy kisbaba tanulni járna és el van engedve de bármikor el tudod kapni ha esne. egész addig ne is engedd amíg legalább így nem tud járni. nagyon figyelj oda hogy ne essen el és ne törje össze magát. ennyi.

kajálni ha már észhez tért eléggé, nyugodtan kajálhat, és ihat is. persze csak jelképes mennyiséget nem kell teletömni.

2013. ápr. 17. 18:47
 15/18 anonim ***** válasza:
ezek azért vannak mert próbálkozik. te még nem voltál altatva? marha zavaró tud lenni hogy agyilag már észnél vagy de még nem működsz annyira. olyan vagy mint egy részeg. egy kutyát meg főleg megv isel és zavar az ilyesmi ugyanis senki nem figyelmeztette hogy ez fog történni ugyebár. ne hagyd hogy így próbálkozzon, mert nagyon kiakadhat ettől. nyugtasd, fektesd le, érd el hogy minél többet aludjon inkább. sokkal könnyeb ha alszik és azalatt múlik el az altató hatása.
2013. ápr. 17. 18:50
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látom mindent leírtak a többiek, amit én is akartam volna.

Amit még hozzá tennék, az az hogy vigyázz a nyelvére, mert amikor ébredezik elkezdi mozgatni a fejét, és nehogy hátra csússzon.

Látom mikor tetted fel a kérdést azóta, gondolom már jobban magánál van. Szerintem ma még ne adj neki nagyon enni/inni.

2013. ápr. 17. 19:33
 17/18 anonim ***** válasza:
Mi történt az est hátralevő részében? Most hogy van?
2013. ápr. 18. 12:29
 18/18 A kérdező kommentje:
Már teljesen "tiszta", de még nagyon gyenge, olyan mint egy rongybaba... Pisilni is külön ki kell vele menni a kertbe. De már evett és ivott is, viszont nem kakált, pedig már kétszer evett. Viszont hajlandósága az van a mozgásra, meg délben elég furán viselkedett, mint ha be lenne szívva (jó értelemben). :D Fura viszont, hogy még mindig ilyen gyenge. De holnap kell menni megint dokihoz.
2013. ápr. 18. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!