A kutyánk el van altatva (egy időre). Segítség, írjatok le mindent. Mit kell csinálnom?
Anyu vitte dokihoz, most jöttek haza, még hat teljesen rajta az altató... Nekem kell felügyelnem rá, itt van mellettem. Szóval én leszek aki itt lesz, amikor felébred. Mit tegyek, amikor felketl? és most mire kell odafigyelnem? A másik... Itt egy darázs, félek a darazsaktól... Ha van darázsméreg, akkor azt most használhatom? Bocsi, hogy belekeverem a darazsat is, de félek tőle... nem tudom, hogy jött be, mert szúnyoghálóm van.
Köszönök minden segítséget.
"
#3-as te normális vagy? Anya is mondta, hogy lehet, hogy be fog pisilni. "
Hát, ha anya azt mondta... Anya biztos ért az altatószerekhez.
jézusom. ennyi baromságot egy rakáson!
először is! azt a r@hadt darazsat hagyt a a fenébe! a rá aló mérgek általában ártalmasak a kutyának is! engedd ki, ne foglalkozz vele, csak a kijáratot keresi!
a mi kutyánk mikor altava volt legalább 2 óra olt míg kb. teljesen magához tért annyira hogy bár tétován de tudjon egyedül sétálni.
miel altatás előtt nem kajálunk nem iszunk így eleve emiatt szinte kizárt hogy a kutya maga alá ürítsen!
amit tégy. ne idegeskedj. legyél nyugodt. ha nagyon kapkodja a fejét, mert zavarja ez a kontorálhatatlanság. akkor figyelj hogy ne üsse be és próbáld nyugtatni illetve arra bírni hogy aludjon. mindig pontosan figyeld hogy mennyire képes mozogni. a kezeid legyenek mindig úgy készenlétben mintha egy kisbaba tanulni járna és el van engedve de bármikor el tudod kapni ha esne. egész addig ne is engedd amíg legalább így nem tud járni. nagyon figyelj oda hogy ne essen el és ne törje össze magát. ennyi.
kajálni ha már észhez tért eléggé, nyugodtan kajálhat, és ihat is. persze csak jelképes mennyiséget nem kell teletömni.
Úgy látom mindent leírtak a többiek, amit én is akartam volna.
Amit még hozzá tennék, az az hogy vigyázz a nyelvére, mert amikor ébredezik elkezdi mozgatni a fejét, és nehogy hátra csússzon.
Látom mikor tetted fel a kérdést azóta, gondolom már jobban magánál van. Szerintem ma még ne adj neki nagyon enni/inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!