Több kérdés? Tüzelés?
Azt aztán fújhatod! Nem láttam még olyan kanriasztót, ami bármit is ért volna. A kutyák a szagok minden egyes összetevőjét külön-külön érzékelik, nem csak a végső keveréket, mint az ember. Az se fontos, hogy ott legyen a szuka, elég ha csak az a ruha van rajtad amiben otthon magadhoz ölelted őt.
Amúgy ha rendszeresen jársz kiállításra, akkor érdemes tanulmányozni a kiállítási szabályzatot:
"Nem bírálhatók a kiállításokon a rejtett- egyheréjű, vagy heresorvadásban szenvedő, beteg, nyomorék kutyák, a tüzelő szukák, valamint a láthatóan vemhes (kb. 40 napos), szoptatós kutyák."
Ez benne van a pakliban, akinek szukája van az készüljön fel rá, hogy a természet dönt, nem ő! Ha mégis beviszed és észre veszik akkor kizárnak. HJCH nélkül lehet élni, amúgy is a felnőtt eredmények számítanak.
Az a vicces hogy járatos vagy ebben a témában és azt nem tudod hogy tilos tüzelő szukát ilyenkor kiállítani, mert a te egy kutyád megboríthatja az egész felhozatal eredményét, és ha kanom lenne én sem örülnék ha egy buta, önző ember megzavarná a kutyámat a hülyeségével.
Ezt én annak ellenére tudom hogy nem jártam még kiállításon, egyszerűen csak olvastam egy könyvet a kutyákról, amiben a tüzelés címszó alatt ezt is leírták mellékesbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!