Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csinál egy tenyésztői...

Mit csinál egy tenyésztői referens? Mennyit keres?

Figyelt kérdés
2009. szept. 24. 12:51
 1/5 anonim ***** válasza:
24%
Hm én csak annyit tudok, hogy ha mennyit keres kérdéssel kezded, akkor ne akarj tenyésztő lenni. Ezt pénz kedvéért csinálni nem igazi dolog.
2009. szept. 24. 14:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Istenem, megint egy "okos" ember! Egyébként köszi a választ, sokat segítettél vele! A tenyésztő tudom mit csinál! Agrármérnök vagyok! A tenyésztői referens érdekelt volna konkrétabban.
2009. szept. 24. 14:40
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Ha olyan okos lennél akkor tudnád, hogy nem arról beszéltem hogy mit csinál, hanem hogy ezt nem pénzért kell. Amúgy meg keress egyet, nem hiszem, hogy ide ilyenek járnak...
2009. szept. 24. 14:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem,kutyatápot forgalmaz,a tenyésztőkkel tartva a kapcsolatot.
2009. szept. 24. 14:42
 5/5 Winner of Royal Hill ***** válasza:
80%

Hú első de sötét vagy...

A tenyésztő meg a Tenyésztői referens nem ugyanaz.

A kutyaeledel gyártó cégek olyan alkalmazottait hívják tenyésztői referensnek, akik a céggel szerződésben álló tenyésztőkkel tartja a kapcsolatot, illetve új tenyésztőkkel veszi fel a kapcsolatot(köt szerződést).

Gyakorlatilag üzletkötő, de nem tudom mennyit kereshet.

Én is szerettem volna az lenni,csak lecsúsztam róla.

2009. szept. 24. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!