Mi baja lehet a kutyusomnak? Mit csináljak vele?
Ma reggel a kiskutyám megijedt azt hitte rá fogok feküdni fel is vakkantott nem foglalkoztam vele igen hisztis (csivava) én elkezdtem nézni a szekrénybe hogy mit vegyek fel mikor ránéztem a kutyára és meg se moccant
szaladtam vele a csaphoz hogy fellocsoljam szegénykét alig akart reagálni elvittem dokihoz mondta hogy lázas meg az egyik oldala érzéketlen volt meg puffadt a pocija kapott is két injekciót de nem mondta a doki hogy mire adja. Jobban van valamivel már játszani is játszott egy kicsit de egész nap olyan is bágyadt meg megint puffad a pocija meg fura hangokat hallat! :( Félek hogy valami komoly baja van. Sajnos túlsúlyos is egy kicsit meg cukorbeteg félek hogy hasnyálmirigy gyulladás van. :( Segítsetek mit csináljak valakinek valami hasonló tapasztalat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!