Miért nem áll fel a yorkimnak a füle?
Figyelt kérdés
2009. szept. 24. 09:28
1/15 anonim válasza:
Genetikai okból, mert nem kapott elég kalciumot, mert eltörött a porc, mert sokat piszkáltátok, vagy mert nem teljesen yorki.
2/15 anonim válasza:
Azt nem irtad le hogy mennyi idős.Az én yorkim most 3 hónapos áll a füle de még nem tökéletesen! szerintem csak idö kérdése! ird meg hogy mennyi idös!
3/15 anonim válasza:
Ha idősebb a kutyus akkor azért mert a porc eltört neki. Az én Yorkim menhelyről való... és nekisem áll fel a füle. Mindenbizonnyal azért mert az előző gazdája "nem azt adta neki amit érdemelt volna"!!
4/15 A kérdező kommentje:
3 hónapos,és nem teljesen ál fel neki a füle egy kicsit meg lekonyul,amugy meg fajtiszta yorki...
2009. szept. 24. 21:50
5/15 A kérdező kommentje:
Kap kálciumot,a legjobb kajat kapja,szoktuk maszirozni is neki,ragasztani de igy se teljes a siker..:(Mit tudok tenni????? Így marad??? Vagy lhet ezen valtoztanni valahogy?????
2009. szept. 24. 21:52
6/15 anonim válasza:
Szia!Kapja továbbra is a kálciumot a füléről a szőr teljessen vágd le és kösd fel a fülét 3 napiig hagyd úgy útána vedd le 3 napig nekösd fel és ezt addig kell folytatni még nem fog felállni!
7/15 anonim válasza:
ragaszd fel, és hagyd ugy 1 hétig kb..tuti lesz változás:D
8/15 anonim válasza:
Én olyat hallottam, hogy egy yorkinak a fülét az anyja lenyalta és úgy maradt...:/
De nagy valószínűséggel "kifogja nőni":)
9/15 anonim válasza:
Kalcium fogváltásig napi 1 tabletta, utána heti 2x!
Folyamatos felkötés, fülszőr vágás és maszírozás naponta többször!!!
Ne ilyedj meg,ha fogváltáskor lekonyul neki újra,teljesen normális.
Ha nem kiállításra szánod, nem lényeges,hogy áll-e a füle, lekonyulva is nagyon helyesek!!!
10/15 anonim válasza:
Hegyes a kutyusod fülének a vége vagy inkább kerek? Ha kerek akkor átvágtak mert nem fajtiszta. Rengetek beltenyészet van már és olyan kiskutyákat kreálnak ami bár tényleg hasonlít a yorkira de nem az. Van neki törzskönyve? vagy tenyészeti garancia? De ha a kutyusod fülével baj van akkor baj lehet mással is. Nézd meg belül a fülét nehogy sebes legyen, és a fogait hogy rendezetten állnak-e? Még egy nagyon fontos dolog, emeld fel picit a kutya farkát és nézd meg hogy mennyire görbe a gerince. Ha éppen hogy csak egy kicsit ives akkor jó, de ha feltűnöen görbe akkor ész szerűbb ha elviszed orvoshoz mert nem csak hogy nem fajtiszta de még beteg is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!