Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy tanítsam meg a kutyámat,...

Hogy tanítsam meg a kutyámat, hogy amit dobok neki elkapja? Pl. Jutifalat

Figyelt kérdés
Most dobok felé valamit az vagy a fejének ütközik vagy a földre esik. Jó lenne, ha megcsinál egy trükköt és én dobnám neki a jutifalit és elkapná! Hogyan tanítsam? Később frizbizni is meg akarunk tanulni. :) Köszi
2013. ápr. 16. 09:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorlás kérdése. A kajája egy részét ad oda neki így folyamatosan. Majd megtanulja. Ez nem igényel különösebb tanítást.
2013. ápr. 16. 09:43
 2/13 A kérdező kommentje:
Ezt úgy gondolod, hogy minden táp szemet dobáljak felé és majd elkapja egyszer és gyakorlással megtanulja? :)
2013. ápr. 16. 09:55
 3/13 anonim ***** válasza:
nem mindegyiket de valamennyit 10-15szemet, meg gyakorlás közben a jutikat is dobálhatod neki nyugodtan. Esetleg ha labdás akkor a labdával is lehet így játszani.
2013. ápr. 16. 09:58
 4/13 anonim ***** válasza:
valami extra finom falattal próbálkozz, vagy ahogy írták a vacsoráját dobáld neki, az már elég motiváló lesz a számára.
2013. ápr. 16. 10:01
 5/13 A kérdező kommentje:
Okés megpróbálom így. Köszönöm, remélem előbb utóbb elkap egyet. :)
2013. ápr. 16. 10:33
 6/13 anonim ***** válasza:
Türelem az eredményesség alapja. Amit ajánlani tudok még, hogy ne engedd felszedni a leesőket. Szólj rá és azonnal dobd neki a következőt. Aztán felszeded a földön heverőket és mehet tovább a dobálódzás.
2013. ápr. 16. 10:39
 7/13 A kérdező kommentje:
Na most voltam gyakorolni kb 30 szem táppal, hát egyet sem sikerült elkapni, szegény csak bambán ül a táp meg becsapódik az arcába. :) Most próbálom 5 cm távolságról a szájába dobálni így 1 et elkapott. Remélem néhány nap és sok gyakorlással sikerül eredményt elérni. :) Köszi
2013. ápr. 16. 10:59
 8/13 anonim ***** válasza:
mondom, próbáld valami extra finommal: virsli, szalonnabürke, husi, sajt, ilyesmi. és először nagyobb darabokat dobj, azt jobban látja, később majd lehet kisebbel is próbálkozni.
2013. ápr. 16. 11:02
 9/13 anonim ***** válasza:

Ez nem megy gyorsan. :) Mennyi idős kutyus?

Nekem egyik kutyám pl konkrétan becsukta a szemét, mikor látta, hogy repül az arcába a falat. :D De klikkeres formálásnál én mindig dobáltam neki, s egyszer csak elkezdte elkapdosni a levegőben. De több hónap volt, mire ezt elkezdte. Mondjuk, nekem nem volt sürgős, ez csak mellékhatása volt a klikkerezésnek.

2013. ápr. 16. 12:47
 10/13 anonim ***** válasza:
58%
Lehet, hogy rosszul lát. Rossz térlátással pl. esélye sincs elkapni. Mennyi idős, milyen fajta? Vannak "lassabb reflexű" fajták, pl. egy angol bulldogról vagy bernáthegyiről nehezen tudnám elképzelni, hogy elkapja a falatot... A foximnak viszont nem tudom úgy dobni, hogy elvétse.
2013. ápr. 16. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!