Hogyan és mennyi időn belül jelentkezik, ha bélelzáródást okoz valami, ami lenyelt?
A kistestű (5 kg-os) kutyám tegnap reggel elcsórta az unokaöcsém reggelijét. (ott hagyta a kanapén)
Szendvicsből csináltam katonákat, és ilyen műanyag izéket tűztem bele: [link]
A kutyám kettőnek letörte, és valószínűleg lenyelte a végét, szerintem olyan fél centi lehetett.
Azóta már 3x kakilt. Egyelőre semmi jele, hogy gondot okozott volna, remélem, hogy simán távozott a kakival együtt, mert nem túrtam át.
Ha felsérti a belét, akkor véres lenne a széklete? Vagy ha bélelzáródást okoz, akkor az hogy jelentkezik? Nem bír kakilni?
Köszönöm a válaszokat! Igen, figyelem, és ha bármi gyanús, azonnal rohanok vele a kórházba.
Én is azt gondolom, hogy másfél nap alatt körbe ért a cucc, és ha eddig nem okozott bajt, akkor már eztán sem fog.
Egyébként a hegyes végét nyelte le, az volt a kenyérbe szúrva. Büdös kis zabagép, csoda, hogy le tudta nyelni, és akkor nem történt baj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!