Hol tudnék venni ilyen kutyust? Tobbi lennt
Dán Dogát szeretnek, csak sajnos en nem tudok találni... http://www.youtube.com/watch?v=NAs9bFRS-bw
koszi a segitseget :)
Mik a céljaid vele?Hobbyra,kiállításra szeretnéd?
Csak a fajta számít,vagy pont olyan színű kutyát szeretnél,amilyen a filmben van?
Szia!
Nagyon sok fajtatiszta kutya(bár nem mindenesetben tk-s) vár gazdit a menhelyeken! Fajtamentőknél érdeklődhetsz, vagy állatmenhelyeken, esetleg facebookon kereshetsz közeledben lévő menhelyeket, nagyon nagyon sok gyönyörű fajtajellegű kutyus keres gazdit.
Tévedés,hogy drága az etetés.Nagytestű kutya lévén,keveset mozog.Nekem volt ideiglenesbe egy dán dogom és van egy saját amstaffom.Hát mit ne mondjad,a staffom hamarabb zabál ki a vagyonomból,mint a dog tette volna.
Minél nagyobb egy kutya mozgásigénye,annál többet eszik.Mivel a staffok közepes testűek és pörgősek,ezért a staff etetése drágább,mint a dán dogé.
Meg ugye az se mind1 mivel eteted.
Én Brit és Acana hívő vagyok.
Viszont ami tény és való,hogy a méretéből adódóan bármilyen orvosi költség,ami nem standard,brutál áron fut.De még csak a kutyafelszerelés is.Gondolj egy kennelre,szobakennelre,kutyaházra.Azok jóval drágábbak.
koszonom a valaszokat.
de azt hiszem azt kerdeztem hogy hol tudnek venni...
nem pedig azt hogy oktassatok ki. van eleg penzem, nagy kertes hazam, es kivalo allat orvosi baratom aki segitene barmiben. persze nem ingyen. szerintem felnott ember vagyok es eltudom donteni mit szeretnek. eez az oldal is mar at fordult arra hogy nem valaszolnak az emberek a kerdesekre hanem oktatni akarnak, holott a masik ember eletet es eletstilusat nem is ismerik.
de koszonom annak aki normalis valaszokat adott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!