Melyik agárfajta ez: kis termetű (ha jól emlékszem térdig se ér) és szürke színű (az a kékesszürke)?
Figyelt kérdés
Bécsben láttam, hogy sétáltattok 3 ilyen agár kutyust. Sajnos nem tudtam megkérdezni, hogy milyen típusú agarak voltak, de nagyon tetszettek, szívesen vennék ilyen kutyust. Please, segítsetek! Köszönöm!2013. ápr. 14. 21:50
1/4 anonim válasza:
Olasz agár szerintem. Bár lehet whippet is, de a kis olasz agarakra jellemző inkább ez a kékes szürkés szín.
2/4 MrHard válasza:
a whippet és az olasz agár ugyanaz! Biztosan az, mert a többi agár-típus mind nagyobb!
3/4 anonim válasza:
4/4 MrHard válasza:
a fene... akkor bocs... Megint okosodtam :D Sorry :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!