Későn növő staffford mikor kezd el nőni és nyúlni?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 13. 08:42
1/10 anonim válasza:
Mi az hogy későn növő? Mennyi idős és mennyi a súlya, magassága?
2/10 A kérdező kommentje:
34-35cm magas, és 10-11kg körüli
2013. ápr. 13. 10:41
4/10 A kérdező kommentje:
5hónapos lesz a napokban
2013. ápr. 13. 11:04
5/10 anonim válasza:
Szerintem teljesen normálisak a méretei, korához képest. Mivel a felnőtt kanok max magassága 48 cm a standard szerint. A súlynál pedik kölyök korban az a jó ha kicsit vékony. Ha megfogod a bordánál és érzed finoman a csontokat az az ideális. Ne agódj a magasságát egy éves korára éri el, de olyan két éves korrára fejeződik be a fejlődése. Úgyhogy nyugi még van ideje.
6/10 A kérdező kommentje:
jolvan köszi :) csak azért kérdeztem már rá mert a googlé-ba sok kutya már 5hónaposan 40cm meg 45cm! a bordái finomak és szépek :)
2013. ápr. 13. 11:35
7/10 anonim válasza:
Szerintem ha egy kölyök staff 5 hónaposan 45 cm az nem normális, teletömik minden vacakkal hogy gyorsan nöjön de azzal nem foglakoznak hogy mekkora károkat okoznak a szevezetében. Ne is foglalkozz velük jobb ha lassaban fejlődik de egészséges marad, mint ha gyorsan és később súlyos problémái lesznek pl az ízületeivel mert nem bírják a terhelést, meg a súlyt.
8/10 A kérdező kommentje:
jolvan, köszi
2013. ápr. 13. 13:57
9/10 Firestorm válasza:
Hát Én nem tudom,mert az Én szukám fél éves és most:
Magasság: 47,5 cm
Súly:16kg
Soha nem kapott semmit,hogy jobban nőjön,és nincs abban a kövér kategóriában,de még izomkolosszusnak sem nevezném.
Igaz keverék (Pit-Staff) de egyik sem az óriás méretekről híres.
10/10 A kérdező kommentje:
akkor lehet az enyém kicsi lesz
2013. ápr. 14. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!