3hónapos amerikai staffordshire terrier kutyusom van, és darling tápot kap enni, nagyon ízlik neki 17% a fehérje benne, többi lentebb?
Szia. Én szerintem a legjobb, és legtermészetesebb táplálék a kutyának a hús, mivel egy ragadozó állatról van szó.
Én is hússal etetek, amit vagy tésztával, rizzsel, pufival kiegészítek, valamint zöldséget szoktam ráreszelni, és bizton állíthatom, hogy a kutyám gyönyörű, egészséges, a szőre selymes és sima, és nem mellesleg imádja a kajáját.
csak előtte érdemes utána nézni, hogy a te kutyádnak milyen elosztásban kell adagolni az ételt. Régen én is etettem tápokkal, elég jó minőségűekkel, (brit, orijen, még az acanát is kipróbáltuk) de egyikkel sem voltam ennyire megelégedve, sőt.
És két kutyának egy havi kajáját kitudom hozni 6000 ft-ból úgy, hogy nem nélkülöznek semmit.
Hivatalosan?
Ehhez képest a tápokat értékelő oldalakon a Pedigree meg a Chappy osztályába van sorolva és nem véletlenül.És ezt az értékelést tápgyártóktól független laboratóriumok csinálják a beltartalom alapján.
A Hill's gyenge hústartalmú és sok benne a kukorica.Ha egy szemet megeszel,olyan ízű,mint a kukoricachips.Nem véletlenül.Az én kutyámat a Hill's majdnem megölte.
A RC erősen allergizálhat.Egyik változatától vízszerű erős hasmenése volt,másiktól majdnem csontig rágta a lábujját.
Nagyon sok kutyás beszámolt hasonlóról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!