Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutya a bernáthegyi...

Milyen kutya a bernáthegyi hogy jellemeznéd?

Figyelt kérdés
Ha lesz valaha kertes házam szeretnék egy bernáthegyit és mellé egy német juhászt.Hogy férnek meg egymás mellet vajon?
2009. szept. 22. 20:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Én nagy plüss mackónak jellemezném:DEgyszer találkoztam egy ilyen kutyával és hát elég nagy joszág de szelid.Ha jól megvan nevelve és jól szócializált akkor kezesbárány.Amugy a német juhásszal is kijönnek.De ha lehet akkor egyszerre kerüljenek hozzád.
2009. szept. 22. 21:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos rövid életű (mint a nagytestű kutyák általában), és a meleget nagyon rosszul tűri. Amúgy békés jószág.
2009. szept. 22. 21:05
 3/4 A kérdező kommentje:
plüssmackó :)
2009. szept. 22. 21:51
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem is bernáthegyim van és nagyon szeretem, de tényleg meg kell nevelni még kis korában, hogy szót fogadjon. Én sajnos nem fektettem erre elég hangsúlyt így elég nehéz vele, de amúgy nagyon barátságos, imádnivaló kutyus. Ha nyugodt akkor meg végképp tüneményes. Jó választás.
2009. szept. 22. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!