Hogyan lehet egy genetikailag vad, harapós kutyát szelídségre nevelni?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 9. 19:49
11/13 anonim válasza:
14:11 te túl sok cesart nézel:D
nyilvánvaló hogy ha egy TÉNYLEG VAD kutyáról beszélünk akkor az úgy elrántja a kérdezőt biciklizés közben mint a sz*ros zsömlét!
12/13 anonim válasza:
szerintem is vidd el minden nap mozogni, sétálni. Egy ekkora kutyának muszáj a mozgás, de ne biciglivel, mert baleset veszélyes, csak ha modnjukjön melletted póráz nélkül is szépen. Gyakorolj vele sokat, mindenféle ügyességi feladatokat, h agyilag is lefáradjon. Ha ez sem használ akkor jó ötlet a kutya suli is h ha van rá pénz. De olyanba érdemes menni ahol a tükör módszert tanítják, nagyon ügyesek , és eddig én csak jó véleményt hallottam ezekről a sulikról.
13/13 anonim válasza:
Sajnos könnyű alábecsülni az igényeket. Nálunk a kertes ház (ami önmagában gyakorlatilag semmit sem jelent), napi hosszú séta, napi klikkerezés, napi játék, rendszeres kutyatársaság plusz kutyasuli az az állapot most, amiben komfortosan érzi magát a kutyám. Az agresszió problémát valószínűleg ez önmagában nem oldja meg teljesen, de kiindulásnak fontos. Kutyasuli fárasztás, emberekkel-kutyákkal való találkozás terén sokat segíthet, különösen jó, ha a kutyával való kapcsolatodon is van mit javítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!