A kutyák tudnak hallucinálni, mint mi emberek?
Úgy tudom igen. Nem egyszer hallottam már, hogy agytumoros vagy erősen lázas beteg kutyáknak hallucinációik voltak.
Egyszer valami ismeretterjesztő filmben is láttam, amikor az állatorvos erről beszélt, a kutya pedig mintha látna valamit (de nem volt ott semmi) ugatott, nekiment, próbálta megharapni stb.
Gondolom képi és hangi hallucinációik is egyaránt lehetnek.
A múltkor még arról volt szó, hogy a macskák látják a szellemeket, a kutyák csak érzik a "rossz energiát".
- Ez van amikor még a nyájon belül sincs egyetértés...
Én azon nevetek ahogy előadta "látják a szellemeket"...
Nem pedig így
- szerintem látják a szellemeket
- azt gondolom látják a szellemeket
- úgy halottam látják a szellemeket
- állítólag látják a szellemeket
Nem, ő biztosan tudja ezt, hiszen olyan sok kutyával beszélgetett már.
Tudnak.
Amikor műtötték a yorkinkat (rejtett here),a kedves Doktor Úr túlaltatta a kutyát,ami annyit tett,hogy 6 óra múlva tért annyira magához,hogy ölben lehetett csak tartani,mivel ha letettük akkor vergődött jobbra-balra,kapkodta a fejét,ment neki a falnak,rángatózott,villanyt sem lehetett le vagy felkapcsolni,egyből bepánikolt.Aztán epilepsziás lett a műtét után kb 2 héttel,és a rohamoknál nem is tudom minek nevezzem,ilyen "bárgyú" volt,nézett maga elé,remegett,szóltam neki nem reagált még csak nem is pislogott,ömlött a nyál a kis szájából és egyéb dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!